Τάσος Κορακάκης: «Αν δεν μας θέλουν να μας το πουν να φύγουμε» | AEK Fans Blog

Τάσος Κορακάκης: «Αν δεν μας θέλουν να μας το πουν να φύγουμε»

Written By geopu21 on Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016 | 22:56

Ξέσπασε και δικαιολογημένα ο Τάσος Κορακάκης εξαιτίας της μη πρόσκλησης της «χρυσής» Άννας Κορακάκη στην εκδήλωση στο Προέδρικό Μέγαρο. Δείτε τι δήλωσε στην «Καθημερινή». 


Η χρυσή Ολυμπιονίκης της σκοποβολής Αννα Κορακάκη δεν θα παραστεί στο Προεδρικό Μέγαρο όπου πραγματοποιείται σε λίγη ώρα εκδήλωση προς τιμή της Ελληνικής Ολυμπιακής αποστολής.

Οπως δήλωσε στην «Κ» ο πατέρας και προπονητής της δεν έλαβε πρόσκληση για την εκδήλωση. «Αν δεν μας θέλουν στην Ελλάδα να μας το πουν να φύγουμε» σημείωσε ο κ. Τάσος Κορακάκης. Όπως λέει ο ίδιος, χθες αργά το απόγευμα πληροφορήθηκε από τα sites ότι επρόκειτο να λάβει χώρα η εκδήλωση στο προεδρικό, ωστόσο κανείς δεν τους είχε προσκαλέσει.

Με δική του πρωτοβουλία επικοινώνησε με τους διοργανωτές της εκδήλωσης για να διασταυρώσει την πληροφορία, η οποία και επιβεβαιώθηκε. Αφού κατάλαβαν το σοβαρό ατόπημα που είχαν υποπέσει, οι διοργανωτές - που δεν είναι η Προεδρία της Δημοκρατίας - δικαιολογήθηκαν λέγοντας ότι το «ξέχασαν» αφού η εκδήλωση προγραμματίστηκε τελευταία στιγμή.

Η Αννα Κορακάκη βρίσκεται στο Παρίσι και τελικά δεν θα μπορέσει να μεταβεί τελευταία στιγμή στην Αθήνα για να παραστεί στην εκδήλωση, όπως ενημέρωσε ο πατέρας της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», από την πλευρά του Προεδρικού έχει ήδη υπάρξει συνεννόηση με την πλευρά της αθλήτριας ώστε να γίνει δεκτή από τον ΠτΔ αμέσως μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η ευθύνη για τον προγραμματισμό της εκδήλωσης δεν αφορά στην Προεδρία αλλά στους εκπροσώπους της ελληνικής αποστολής στο Ρίο.

Λίγο μετά τις 12 φτάνουν στο Ελ. Βενιζέλος τα υπόλοιπα μέλη της Ελληνικής Αποστολής τα οποία θα μεταβούν απευθείας στο προεδρικό μέγαρο.

*kathimerini.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn