Το χρονικό του αποκλεισμού του Γιόχανσον | AEK Fans Blog

Το χρονικό του αποκλεισμού του Γιόχανσον

Written By Panagiotis Dim on Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2016 | 14:53

Πώς ο Σουηδός αποκλείστηκε ξαφνικά τρεις ώρες πριν την έναρξη του αγώνα – Όλα όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες.


Έλλειψε χθες ο Γιάκομπ Γιόχανσον από το παιχνίδι της ΑΕΚ. Μπορεί ο Λαμπρόπουλος να τα έδωσε όλα και να έκανε ό,τι μπορούσε, όμως ο Σουηδός αν μη τι άλλο έλλειψε… Έχει ενδιαφέρον όμως το πώς φτάσαμε στον αποκλεισμό του Γιόχανσον από την αποστολή την τελευταία κυριολεκτική στιγμή, λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, λόγω ίωσης.

Καταρχάς, ο Γιόχανσον κόλλησε γαστρεντερίτιδα από το μικρό του παιδάκι, λίγα 24ώρα πριν το ματς. Έγινε τεράστια προσπάθεια να την ξεπεράσει και να ανακτήσει τις δυνάμεις του και εκεί που όλα πήγαιναν καλά, τρεις ώρες πριν το παιχνίδι ο Σουηδός… έπεσε. Την Τρίτη το βράδυ (48ώρες πριν το ματς) ο Γιόχανσον δεν κοιμήθηκε σπίτι του, αλλά στο ξενοδοχείο της ομάδας, ώστε να μην επιδεινωθεί η κατάστασή του. Παράλληλα, ακολούθησε κανονικά τη διατροφή που προτείνεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Την Τετάρτη το πρωί ήταν και ένιωθε καλύτερα όπως είπε και ο ίδιος στους ανθρώπους της ΑΕΚ. Το απόγευμα μάλιστα προπονήθηκε κανονικά και δεν έλαβε μέρος μόνο στο δίτερμα για προληπτικούς λόγους, νιώθοντας μια μικρή αδυναμία. Το βράδυ της Τετάρτης πήγε κανονικά με τους συμπαίκτες του στο ξενοδοχείο, δείπνησε και ξεκουράστηκε χωρίς πρόβλημα.

Φτάσαμε το πρωί της Πέμπτης, ημέρα του αγώνα με τη Σεντ Ετιέν και ο Γιόχανσον ήταν και έδειχνε καλά. Το μεσημέρι μάλιστα έφαγε κανονικά, δείχνοντας σε καλή κατάσταση. Μετά το γεύμα οι παίκτες πήγαν να ξεκουραστούν το μεσημέρι στα δωμάτιά τους, με τον Κετσπάγια να δίνει με όλους ραντεβού στις 6 στο λόμπι του ξενοδοχείου για αναχώρηση.

Όταν όμως κατέβηκε ο Γιόχανσον, άπαντες σοκαρίστηκαν… Ο Σουηδός ήταν κάτασπρος σαν το πανί και αδύναμος! Όλα αυτά τρεις ώρες πριν το παιχνίδι! Όπως ήταν φυσικό και μόνο από την εικόνα του και μόνο από το χρώμα του ο Κετσπάγια πήρε την απόφαση και τον απέκλεισε από την αποστολή.

Πηγή: aek365.com

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn