Βαράει διάλυση ο Ολυμπιακός! | AEK Fans Blog

Βαράει διάλυση ο Ολυμπιακός!

Written By geopu21 on Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2016 | 17:58

Η μαύρη λίστα μεγάλωσε μετά από τη νέα απογοητευτική εικόνα απέναντι στην Αρούκα και έρχεται τσουνάμι αποχωρήσεων! Και βαρβάτα ονόματα βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου!


Ήταν προγραμματισμένο να αποχωρήσουν αρκετοί παίκτες από τον Ολυμπιακό, μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από τη Χάποελ, ωστόσο οι νέες, τραγικές εμφανίσεις απέναντι στην Αρούκα, μεγάλωσαν τη μαύρη λίστα και, πλέον, αναμένεται τσουνάμι διαζυγίων στον Πειραιά.

Μάλιστα, στην πόρτα της εξόδου βρίσκονται και δυνατά ονόματα βασικών παικτών που απέδειξαν στα παιχνίδια με τους Πορτογάλους ότι δεν μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα.

Αρχικά, στην άμυνα, εκτός από τον Ντα Κόστα, αναμένεται να αποχωρήσει και ένας εκ των Μποτία ή Σιόβα, με τις πιθανότητες να αναφέρουν ότι ο Ισπανός είναι πιο πιθανό να μαζέψει τα πράγματά του. Εξάλλου, οι πρωταθλητές κινούνται για την απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών.

Παράλληλα, όσον αφορά την επίθεση, προβλέπεται επίσης διπλή αποχώρηση, καθώς μετά τον Πουλίδο, για τον οποίο υπάρχει συμφωνία να πωληθεί σε ομάδα της πατρίδος του, όπως αποκάλυψε ο SportDog, έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι θα γίνουν προσπάθειες να πωληθεί και ο Ιντέγιε.

Την ίδια στιγμή, η άφιξη δύο εξτρέμ στο Λιμάνι (Μαρίν και Ελιουνούσι) διώχνει έναν εκ των Σεμπά ή Πάρντο, ενώ, όπως πρώτος σας ενημέρωσε ο Σκύλος, έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι έρχεται μεγάλη πρόταση για τον Μιλιβόγιεβιτς που δύσκολα θα αρνηθούν στο Λιμάνι.

*sportdog.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn