Γαλλικά ΜΜΕ: «Μισοάδειο το ΟΑΚΑ;» | AEK Fans Blog

Γαλλικά ΜΜΕ: «Μισοάδειο το ΟΑΚΑ;»

Written By d pourn on Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2016 | 22:52

Ιστοσελίδες στη Γαλλία αναφέρουν ότι η ανταπόκριση των οπαδών της ΑΕΚ δεν είναι τέτοια που θα «γεμίσει» το Ολυμπιακό Στάδιο στο παιχνίδι με τη Σεντ Ετιέν την Πέμπτη.


Πολλές ιστοσελίδες στη Γαλλία ασχολούνται με τη διάθεση των εισιτηρίων στο παιχνίδι της Πέμπτης, τον επαναληπτικό με του 0-0 με την Σεντ Ετιέν.

Αναφέρουν ότι η ανταπόκριση των οπαδών της Ένωσης στο κάλεσμα που του έχουν κάνει οι υπεύθυνοι της ελληνικής ομάδας δεν είναι μεγάλη και εκτιμούν ότι δύσκολα θα ξεπεράσουν τις 30.000 τα εισιτήρια που θα πωληθούν.

Μάλιστα, κάνουν και τη σύγκριση. Γράφουν ότι στο πρώτο παιχνίδι οι οπαδοί της Σεντ Ετιέν που παρακολούθησαν το ματς ήταν περισσότεροι από 30.000 σε ένα γήπεδο με χωρητικότητα 42.000 θεατές. Την ίδια στιγμή –αναφέρουν- ότι οι πωλήσεις των εισιτηρίων για το δεύτερο ματς κυμαίνονται κάπου ανάμεσα στις 20.000 με 30000 σε ένα γήπεδο που χωράει περίπου 70.000.

Και έτσι καταλήγει στο συμπέρασμα ότι το ΟΑΚΑ θα είναι μισοάδειο την Πέμπτη και η ατμόσφαιρα όχι τόσο «καυτή» για τους παίκτες της Σεντ Ετιέν.

*sport-fm.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn