Ολική ανατροπή στην υπόθεση Μαρινάκη- Νότιγχαμ! | AEK Fans Blog

Ολική ανατροπή στην υπόθεση Μαρινάκη- Νότιγχαμ!

Written By d pourn on Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2016 | 22:18

Ο ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ, Φαουάζ Αλ-Χασάουι με επίσημη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της Νότιγχαμ, αλλά και δηλώσεις του στην Nottingham Post προσπάθησε να δώσει φως στο ιδιοκτησιακό του συλλόγου.


Την μπερδεμένη κατάσταση στα ιδιοκτησιακά της Νότιγχαμ Φόρεστ επιχείρησε να ξεκαθαρίσει με επίσημη τοποθέτηση του στο σάιτ του συλλόγου, με δηλώσεις του στην Nottingham Post, αλλά και με επεξηγηματικά Tweet ο ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ, Φαουάζ Αλ-Χασάουι.


Αρχικά με επίσημη τοποθέτηση του στην ιστοσελίδα του αγγλικού κλαμπ, ο Αλ-Χασάουι αφού ευχαρίστησε αρχικά τους οπαδούς για την στήριξη τους στο εναρκτήριο ματς με την Μπέρτον, έγραψε τα εξής: «Είμαι ευχαριστημένος με τις κινήσεις μας στην μεταγραφική αγορά αυτό το καλοκαίρι και με τους παίκτες που πήραμε.


Δούλεψα πολύ σκληρά τόσο με τον Διευθυντή ποδοσφαίρου, Πέδρο Περέιρα, όσο και με τον προπονητή, Φιλίπ Μοντανιέ για να τους δώσω ισχυρά εφόδια ώστε να χτίσουμε μία επιτυχημένη σεζόν στην Championship. Πιστεύω ότι ενισχυθήκαμε όχι μόνο αριθμητικά, αλλά το πιο σημαντικό φέραμε τους σωστούς παίκτες να ταιριάξουν με την φιλοσοφία του κλαμπ.

Δέχομαι ότι υπάρχει πολλή φιλολογία σχετικά με την ιδιοκτησία του κλαμπ και σχετικά με τον βαθμό της τρέχουσας ανάμειξης μου. Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πως είναι αλήθεια ότι έχω συζητήσει ενδεχόμενες επενδύσεις με διαφορετικά πρόσωπα, αλλά προς το παρόν δεν μπορώ να επιβεβαιώσω, ότι κάποια ολική και ξεκάθαρη συμφωνία έχει επιτευχθεί.

Πάντα έλεγα ότι θα κάνω ότι είναι καλύτερο για την Νότιγχαμ και πως αν αποφασίσω να κάνω κάποια συμφωνία με έναν επενδυτή θα είναι προς το μεγαλύτερο όφελος για το μέλλον του συλλόγου. Μέχρι εκείνη την ώρα, θα συνεχίσω να δουλεύω μαζί με τις σημαντικές φιγούρες του συλλόγου, προσπαθώντας πάνω από όλα να βελτιώσω την θέση μας εντός κι εκτός γηπέδου».

Λίγο αργότερα, με νέες δηλώσεις του στην τοπική εφημερίδα Nottingham Post, ο ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ τοποθετήθηκε εκ νέου για το ίδιο ζήτημα: «Κάποιοι από τους οπαδούς πιστεύουν ότι δεν είμαι εγώ αυτός που επηρεάζει τα πράγματα. Εγώ είμαι αυτός που έφερε τον προπονητή εδώ. Εγώ είμαι αυτός που υπέγραψε τους παίκτες. Με όλο τον σεβασμό στον υποψήφιο επενδυτή, δουλεύουμε πάνω σε μία συμφωνία για να τον αφήσουμε να έρθει και να επενδύσει στο κλαμπ.

Επίσης δουλεύω σε μία άλλη κατεύθυνση για το κλαμπ. Τα κάνω και τα δύο ταυτόχρονα. Η συμφωνία μπορεί και να γίνει. Ίσως κάποιοι άλλοι άνθρωποι έρθουν να ενταχθούν στο κλαμπ από την Ασία ή την Αμερική. Είμαστε ανοιχτοί σε επενδύσεις, αλλά δεν έχουμε καμία έγκριση από την Football League ακόμα και δεν μπορούμε να πιέσουμε διότι οι νόμοι είναι νόμοι και δεν μπορούμε να επιχειρήσουμε να τους πούμε τι να κάνουν. Αν δεν συμβεί, τότε θα συνεχίσουμε ως έχουμε, όπως έχω κάνει ήδη για τέσσερα χρόνια. Αλλά θα ήθελα να έχω κάποιον να με βοηθήσει. Να επενδύσει κάποια χρήματα, να σπρώξει την ομάδα προς το επόμενο επίπεδο».
Σαν να μην έφταναν όλα αυτά ο Αλ-Χασάουι έγραψε και μερικά διευκρινιστικά Tweets στον επίσημο λογαριασμό του.

Θα ήθελα να τονίσω πως κάποιοι οπαδοί είναι μπερδεμένοι από τις διαδικασίες εξεύρεσης ενός νέου επενδυτή στο κλαμπ.

Το θέμα είναι πως ακόμα περιμένουμε μία απάντηση από την FL ούτως ώστε αυτή η συμφωνία να προχωρήσει.

Το να μάθουμε αν η FL  εγκρίνει τον νέο συνεργάτη ή όχι δεν πρόκειται να αλλάξει το παραμικρό σε ότι αφορά τα πλάνα μας.
Αυτό που είναι σημαντικό τώρα είναι να στηρίξουμε την ομάδα και τον προπονητή. Η ομάδα μέχρι στιγμής τα πάει καλά και είμαστε πολύ ευγνώμονες για αυτό.

Αυτό που είναι σημαντικό τώρα είναι να στηρίξουμε την ομάδα και τον προπονητή. Η ομάδα μέχρι στιγμής τα πάει καλά και είμαστε πολύ ευγνώμονες για αυτό.


sdna

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn