Έρχονται εκκαθαρίσεις στην ΑΕΚ | AEK Fans Blog

Έρχονται εκκαθαρίσεις στην ΑΕΚ

Written By Juker on Κυριακή, 7 Αυγούστου 2016 | 17:01

Το θέμα του ξεκαθαρίσματος του ρόστερ «τρέχουν» στην ΑΕΚ, εκτός από αυτό της ενίσχυσης της ομάδας. Ποιοι παίκτες βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου. 


Το ζήτημα των αποχωρήσεων είναι κάτι που απασχολεί έντονα τους ανθρώπους της ΑΕΚ, που, φυσικά, έχει κάνει focus στην ενίσχυση του ρόστερ που έχει στα χέρια του ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Σύντομα αναμένονται εξελίξεις στο πρώτο κομμάτι και η πιο σημαντική και συνάμα πιο δύσκολη υπόθεση είναι του Μιγκέλ Κορδέρο όπως αναφέρεται στην «Ώρα των Σπορ». Η Ένωση θέλει να λυθεί το συμβόλαιο του Ισπανού χαφ, αλλά στις συζητήσεις που έχουν γίνει μεταξύ των δύο πλευρών δεν βρέθηκε η λύση και όλο το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις προσεχείς ημέρες.

Σε ό,τι αφορά τον Ντάρκο Ζόριτς, δεν δέχθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιο του και να δοθεί εκ νέου δανεικός και ζητά να μείνει ελεύθερος. Οι ιθύνοντες της ΑΕΚ δεν εμφανίστηκαν θετικοί σε αυτό το ενδεχόμενο σε αρχική φάση και θα γίνει νέος κύκλος επαφών ώστε να βρεθεί η λύση που θα ικανοποιεί και τις δύο πλευρές.

Επιπλέον, σε αναζήτηση ομάδας βρίσκεται και ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος που αναμένεται να παραχωρηθεί δανεικός ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

*sport-fm.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn