Συμφώνησε, αλλά γιατί δεν ανακοινώθηκε ο Μπέντο; | AEK Fans Blog

Συμφώνησε, αλλά γιατί δεν ανακοινώθηκε ο Μπέντο;

Written By Panagiotis Dim on Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016 | 14:06

Οι πληροφορίες από την Πορτογαλία αναφέρουν ότι η συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Πάουλο Μπέντο είναι για δύο χρόνια και αποκαλύπτουν τον λόγο που δεν ανακοινώθηκε επίσημα ο Πορτογάλος τεχνικός.


Μία μεγάλη πρωτοτυπία συμβαίνει αυτή την στιγμή στον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει συμφωνήσει με τον επόμενο τεχνικό του συλλόγου, δίχως να έχει απολύσει τον προηγούμενο!

Οι πηγές του SDNA στην Πορτογαλία αναφέρουν ότι η συμφωνία του Πάουλο Μπέντο με τον Ολυμπιακό είναι για συμβόλαιο διετούς διάρκειας (ως το καλοκαίρι του 2018 δηλαδή), με τον Πορτογάλο τεχνικό να επιστρέφει στην Λισσαβώνα για να πακετάρει τα πράγματα του και να πιάσει δουλειά στους ερυθρόλευκους!

Ακολούθησε το SDNA στο Twitter και ενημερώσου πρώτα από όλους!

Ο Πάουλο Μπέντο διέρρευσε στους συμπατριώτες του ότι την Τετάρτη θα πιάσει δουλειά μαζί με τα τέσσερα μέλη του προπονητικού τιμ που ο ίδιος έχει επιλέξει, όμως υπάρχει ένα μικρό… πρόβλημα. Δεν μπορεί να ανακοινωθεί, όσο δεν λύνει την συνεργασία του με τον Ολυμπιακό ο Βίκτορ!

Όπως ανέφεραν ξανά στο SDNA οι ίδιες πηγές από την Πορτογαλία, ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού δεν προτίθεται να παραιτηθεί και αξιώνει ως αποζημίωση όλο το ποσό που προέβλεπε το διετές συμβόλαιο που είχε υπογράψει με τον Ολυμπιακό!

Ο Βίκτορ αποδεικνύεται σκληρό καρύδι σε ότι αφορά τις διαπραγματεύσεις και είναι πολύ πιθανό να βγει νικητής σε αυτό το ιδιότυπο μπρα-ντε-φερ με τον Ολυμπιακό, που δεν έχει την πολυτέλεια να τρέξει και να έχει στον αέρα για πολλές μέρες το θέμα αυτό.

Πηγή: sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn