Είδηση - βόμβα: Δεσμεύεται η περιουσία του Γιάννη Αλαφούζου! | AEK Fans Blog

Είδηση - βόμβα: Δεσμεύεται η περιουσία του Γιάννη Αλαφούζου!

Written By geopu21 on Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2016 | 14:05

Η εφημερίδα «Αυγή» αποκαλύπτει σημερινή απόφαση – σοκ του Κέντρου Ελέγχου Φορολογίας Μεγάλου Πλούτου για τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζο.


Είδηση με άγνωστες προεκτάσεις αποκαλύπτει εδώ και λίγα λεπτά η ιστοσελίδα της εφημερίδας «Αυγή» που αφορά τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας που αναμένεται να προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις, το Κέντρο Ελέγχου Φορολογίας Μεγάλου Πλούτου διέταξε το πρωί της Τετάρτης τη δέσμευση της κινητής και ακίνητης περιουσίας του κ. Αλαφούζου.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει τα εξής: «Τη δέσμευση της κινητής και ακίνητης περιουσίας του Γιάννη Αλαφούζου διέταξε νωρίτερα σήμερα το Κέντρο Ελέγχου Φορολογίας Μεγάλου Πλούτου (ΚΕΦΟΜΕΠ), σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες. Η εντολή εστάλη ήδη στα τραπεζικά ιδρύματα κατά τις ίδιες πηγές. Αιτία του μέτρου ήταν το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει καταρχάς ποσά λίγο πάνω από τα 50 εκατομμύρια ευρώ για τις χρήσεις από το 2000 ως το 2012.

Αιτία του μέτρου ήταν το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει καταρχάς ποσά λίγο πάνω από τα 50 εκατομμύρια ευρώ για τις χρήσεις από το 2000 ως το 2012».

*sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn