Αποκάλυψη που θα συζητηθεί: Τόσα έδωσε το κράτος για τις ελληνικές επιτυχίες στους Ολυμπιακούς! | AEK Fans Blog

Αποκάλυψη που θα συζητηθεί: Τόσα έδωσε το κράτος για τις ελληνικές επιτυχίες στους Ολυμπιακούς!

Written By d pourn on Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016 | 17:20

Ο Ισίδωρος Κούβελος μίλησε για τα ποσά που δόθηκαν για την Ολυμπιακή προετοιμασία των Ελλήνων αθλητών, αλλά και για τα μετάλλια που πήρε η χώρα μας.


Ο Ισίδωρος Κούβελος αποκάλυψε μιλώντας στα «Parapolitika 90,1» πως η προετοιμασία των Ελλήνων αθλητών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και οι επιτυχίες τους στη Βραζιλία, έγινε χωρίς την παραμικρή βοήθεια από το κράτος ενώ μέρος των χρημάτων προήλθε από το πρόγραμμα της ΔΟΕ για υπανάπτυκτες χώρες!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το επίτευγμα των αθλητών μας έγινε χωρίς την παραμικρή βοήθεια από το κράτος. Δεν δόθηκε ούτε ενα ευρώ για την ολυμπιακή προετοιμασία. Δεν καλύφθηκαν ούτε τα λειτουργικά έξοδα της Ολυμπιακής Επιτροπής. Τα καταφέραμε χάρη στις χορηγίες ιδιωτών για τους αθλητές και αλλά και στήριξη από την ΔΟΕ μέσω προγράμματος αλληλεγγύης που δίνεται σε υπανάπτυκτες αφρικανικές χώρες».

Ο αρχηγός της ελληνικής αποστολής δήλωσε περήφανος για την παρουσία των αθλητών οι οποίοι «έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό εν μέσω κρίσης». «Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός έδωσε απάντηση σ΄αυτούς που τον έχουν αγνοήσει τα τελευταία χρόνια» τόνισε ο Ισίδωρος Κούβελος.

Για τον αριθμό των μεταλλίων είπε ότι αρχικός στόχος ήταν να πάμε καλύτερα από τις Ολυμπιάδες του Πεκίνου και του Λονδίνου.

«Η μικρή πονεμένη Ελλάδα βρίσκεται στην 26η θέση των μεταλλίων έχοντας αφήσει πίσω της υπερδυνάμεις. Οι αθλητές μας έδειξαν χαρακτήρα και μεγαλούργησαν», κατέληξε στις δηλώσεις του.Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn