ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτό θα είναι το νέο Champions League! (audio) | AEK Fans Blog

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτό θα είναι το νέο Champions League! (audio)

Written By d pourn on Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016 | 18:51

Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος αποκαλύπτει στον ΣΠΟΡ FM πώς θα είναι το νέο Champions League! «Πάγωσε» η χορήγηση των wild cards, μεγάλη κερδισμένη η Ιταλία, όχι και τόσο χαμένη, τελικά, η Ελλάδα. 


Φαίνεται, τελικά, πως οι αλλαγές στο νέο Champions League θα είναι μεγάλες, αλλά όχι τρομερές…

Όπως αποκάλυψε ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος στον ΣΠΟΡ FM από το Μονακό, σε πλήρη επιβεβαίωση των όσων είχε γράψει προ ημερών, εγκαταλείφθηκε οριστικά το ενδεχόμενο να χορηγεί η UEFA wild cards, ενώ μεγάλη κερδισμένη είναι η Ιταλία, καθώς θα βγάζει, σίγουρα, τέσσερις ομάδες στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, όπως και η Αγγλία, η Ισπανία και η Γερμανία.

Και είναι κερδισμένη, να θυμίσουμε, καθώς τα τελευταία χρόνια η Ιταλία, αφενός έβγαζε τρεις ομάδες στα… αστέρια, αφετέρου την 3η την «έχανε» (λόγω αποκλεισμού) σχεδόν πάντα στα προκριματικά! Η σημαντικότερη αλλαγή, λοιπόν, είναι ότι οι τέσσερις πρώτες ομάδες των τεσσάρων κορυφαίων πρωταθλημάτων θα παίζουν κατευθείαν στους ομίλους.

Από εκεί και πέρα, στους… πιο πίσω δεν αλλάζει κάτι, ειδικά μετά τις «φωνές» Γάλλων και Πορτογάλων, αλλά χαμένοι είναι ο 11ος και 12ος, που δεν θα βγάζουν, πλέον, απευθείας ομάδα στο Champions League. Από τη 12η θέση και κάτω, για να βάλουμε και την Ελλάδα στη… συζήτηση, η εκάστοτε χώρα θα βγάζει μόνο τον πρωταθλητή. Το χειρότερο είναι πως θα χρειάζονται πιθανώς τρεις προκριματικοί γύροι ανάμεσα σε 48 ομάδες, για μία από τις έξι, πιθανότατα, θέσεις, που θα μείνουν ανοιχτές. Όπως γίνεται αντιληπτό, το Champions League γίνεται αρκετά πιο κλειστό, αλλά αν «περνούσε» το αρχικό πλάνο της UEFA, τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα.

Οι αλλαγές θα ανακοινωθούν αύριο, Παρασκευή (26/8).*sport-fm.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn