Σούπερ deal 100 εκατομμυρίων ευρώ για Μελισσανίδη! | AEK Fans Blog

Σούπερ deal 100 εκατομμυρίων ευρώ για Μελισσανίδη!

Written By d pourn on Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2016 | 22:31

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης πούλησε το 22.5 % της Aegean Marine Petroleum Network Inc.- μιας εκ των εταιριών του ομίλου Aegean- έναντι 100 εκατομμυρίων ευρώ.


Πρώτη είδηση στα σημαντικά ναυτιλιακά, οικονομικά (και όχι μόνο) ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης των ΗΠΑ είναι το όνομα του Δημήτρη Μελισσανίδη τις τελευταίες ώρες, καθώς ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ προέβη σ' ένα εξαιρετικά κερδοφόρο deal.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα prnewswire.com, ο Δημήτρης Μελισσανίδης πούλησε το 22.5% των μετοχών της Aegean Marine Petroleum Network Inc.-η οποία είναι μία από τις εταιρίες του ομίλου Aegean- έναντι του ποσού των 100 εκατομμυρίων ευρώ σ' εταιρία που είναι εισηγμένη εδώ και χρόνια στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.

Μάλιστα, λίγο μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας, ο Έλληνας επιχειρηματίας έκανε δηλώσεις αναφορικά με το μέλλον του ιδίου στην Aegean Marine Petroleum Network Inc.:«Είναι τιμή μου να έχω παίξει ένα τόσο σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της Aegean και είμαι περήφανος που σήμερα η εταιρεία κατέχει μία δυναμική και ηγετική θέση στους τομείς της ναυτιλίας και ανεφοδιασμού στη βιομηχανία καυσίμων των θαλάσσιων μεταφορών.

Ανυπομονώ για ανάλογη συνεργασία με την ηγετική ομάδα, στην οποία θα έχω συμβουλευτικό ρόλο, και να παρακολουθήσουμε την Aegean να συνεχίσει την πορεία της προς την ανάπτυξη και την επιτυχία».

*sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn