Ανανεώθηκε η συνεργασία με τη Dell | AEK Fans Blog

Ανανεώθηκε η συνεργασία με τη Dell

Written By Panagiotis Dim on Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2016 | 15:06

Η ΠΑΕ εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση.


Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση της χορηγικής της συνεργασίας με την Dell, η οποία και θα αποτελεί Επίσημο Υποστηρικτή του συλλόγου για την αγωνιστική περίοδο 2016 - 2017.

Με αφορμή τη ανανέωση της συνεργασίας για 2η συνεχόμενη χρονιά, ο κοςΣπύρος Παπαδάτος Regional Marketing Manager, Central Eastern Europe της Dell δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι, που η Dell μετά από μια πολύ επιτυχημένη χρονιά ανανεώνει την χορηγική συνεργασία της με την ΠΑΕ ΑΕΚ, έναν από τους πιο ιστορικούς και ένδοξους ποδοσφαιρικούς συλλόγους της Ελλάδας, με αθλητικό πνεύμα που αντανακλά αγωνιστικότητα, επιμονή και πιο πολύ πάθος από ποτέ για την κατάκτηση της κορυφής. Η Dell μοιράζεται την ίδια επιδίωξη στο στόχο της να προσφέρει στους πελάτες της τα καλύτερα προϊόντα, λύσεις τεχνολογίας και παγκόσμιας κλάσης υποστήριξη που τους επιτρέπουν να επιτύχουν περισσότερα».

O Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ κος Νίκος Καραούζας δήλωσε: «Ανανεώνουμε μια επιτυχημένη συνεργασία και προσβλέπουμε στην περεταίρω ανάπτυξη της. Η εμπιστοσύνη που μας δείχνει μια εταιρεία με το εκτόπισμα της Dell, αποδεικνύει με το καλύτερο τρόπο την δυναμική και τις προοπτικές της ομάδας μας».

Πηγή: aek365.com

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn