Η Νέα Δημοκρατία πρόλαβε και έβγαλε αφίσα με την Κορακάκη χωρίς φυσικά να τη ρωτήσει (PHOTO) | AEK Fans Blog

Η Νέα Δημοκρατία πρόλαβε και έβγαλε αφίσα με την Κορακάκη χωρίς φυσικά να τη ρωτήσει (PHOTO)

Written By d pourn on Σάββατο, 13 Αυγούστου 2016 | 13:41

Η μέθοδος εκμετάλλευσης κάποιας αθλητικής επιτυχίας με σκοπό να μαζευτούν ψηφαλάκια είναι παλαιά και κλασσική.


Κάθε κυβέρνηση, αυθαίρετα τις περισσότερες φορές, αρέσκεται στο να βγάζει φωτογραφίες με αθλητές που είχαν κάποια επιτυχία. Εδώ όμως το πήγαμε ένα επίπεδο παραπάνω, εκτός από την κυβέρνηση, η οποία δεν είχε καμία ανάμειξη στην επιτυχία της αθλήτριας (σύμφωνα με την ίδια), βγήκε και η αντιπολίτευση να πανηγυρίσει για το μετάλλιο και ακόμα περισσότερο για τη μη ανάμειξη της κυβέρνησής και των κρατικών φορέων σε αυτή την επιτυχία.

Η Τ.Ο Νεας Δημοκρατίας Πετρούπολης, χωρίς φυσικά να ρωτήσει την Κορακάκη και πριν ακόμα καλά-καλά πατήσει η αθλήτρια το πόδι της στην Ελλάδα, έβγαλε αυτή την αφίσα:

Μάλιστα η αφίσα συνοδευόταν στο Facebook με αυτό το κείμενο:

“Η Άννα Κορακάκη πράγματι μας έκανε όλους περήφανους. Κάνοντας προπονήσεις κάτω από εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες, σε υποδομές για πέταμα, με μηδενική υποστήριξη από το κράτος, απέναντι σε αντιπάλους με πολύ μεγαλύτερη υποστήριξη από τις χώρες τους, κατάφερε να ανατρέψει όλα τα δεδομένα και να χαρίσει στην Ελλάδα ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο, δείχνοντας ότι όταν κάποιος έχει ψυχή και ταλέντο, μπορεί να τα καταφέρει ακόμα και αν όλα είναι εναντίον του”. 

Ούτε εμείς βοηθήσαμε σε κάτι την αθλήτρια άλλα οι άλλοι δεν υποστήριξαν την αθλήτρια περισσότερο, οπότε την βάλαμε στην αφίσα μας, γιατί έτσι.

*luben.tv

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn