Ίνμα: «Η λογική με σένα είναι τρέλα..» | AEK Fans Blog

Ίνμα: «Η λογική με σένα είναι τρέλα..»

Written By d pourn on Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016 | 23:21

Ο σύζυγός της φεύγει σαν κύριος. Θα έχει πάντα τον σεβασμό του κόσμου της ΑΕΚ. Επειδή όμως δέθηκε και η ίδια με την «Ένωση», η Ίνμα Κορδέρο αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα κι ένα… τραγούδι. 


Ο Μιγκέλ Κορδέρο φεύγει από την ΑΕΚ έχοντας στις αποσκευές του την αγάπη και τον σεβασμό του κόσμου της.

Αποχωρεί ως πραγματικός κύριος και με την αναγνώριση ενός από τους λίγους που έμειναν για να πολεμήσουν μαζί της στα δύσκολα.

Εκτός του ίδιου όμως, με την «Ένωση» δέθηκε και η σύζυγός του, Ίνμα. Και το έδειξε με πολλούς τρόπους στο παρελθόν, συμπεριλαμβανομένης της συγκινητικής ανάρτησης που έκανε όταν αποφασίστηκε ότι ο Ισπανός δεν υπολογίζεται. Τώρα λοιπόν που αποχωρούν και οι δυο από την Ελλάδα, δεν θα μπορούσε να μην αποχαιρετήσει με εξίσου θερμό τρόπο.

Απαντώντας λοιπόν στα δεκάδες μηνύματα οπαδών στο instagram, η Ίνμα είπε το δικό της «ευχαριστώ», συνοδεύοντάς το μάλιστα με ένα τραγούδι για την ΑΕΚ…

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ aekaras. Δικέφαλε, δε σταματώ στιχάκια να σου τραγουδώ, σ' ολόκληρη τη γη σ' ακολουθώ και στο φεγγάρι θα 'ρθω να σε δω, μαζί σου θα απογειωθώ, να φτάσουμε στο άπειρο, στο άπειρο κι ακόμα παραπέρα, η λογική με σένα ειναι τρέλα!» *sport-fm.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn