Στην Ελλάδα η «χρυσή» Άννα Κορακάκη (pics, vids) | AEK Fans Blog

Στην Ελλάδα η «χρυσή» Άννα Κορακάκη (pics, vids)

Written By Juker on Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2016 | 15:42

Η Άννα Κορακάκη επέστρεψε στην Ελλάδα με δύο Ολυμπιακά μετάλλια και έγινε δεκτή με τιμές που αρμόζουν στη σπουδαία επιτυχία της.


Δείτε πως κάλυψε το SDNA την άφιξη της Άννας Κοαρακάκη, τις δηλώσεις της, αλλά και τι είπε ο πατέρας και προπονητής της...

Η Άννα Κορακάκη πήρε τον λόγο τονίζοντας: «Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους φίλους μου, όσους με στηρίζουν πριν γίνει όλο αυτό και όσους θα με στηρίζουν αφού τελειώσει όλο αυτό. Έχω ένα γούρι που μου έχει χαρίσει η γιαγιά μου» κατέληξε η αθλήτρια μάς.  Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμη. Θα μου πάρει λίγο καιρό. Με βοηθάτε σε αυτό, γιατί εκεί δεν το είχα καταλάβει. Ήταν όνειρο για μένα πριν καν γίνω αθλήτρια, γιατί θαύμαζα τους αθλητές και τους πρωταθλητές. Εγώ του θαυμάζω όλους ανεξάρτητα από αποτελέσματα. Δούλεψα πολύ σκληρά και ήρθαν αυτά τα δύο μετάλλια. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένα. Ήθελα ένα μετάλλιο, αλλά το όνειρό μου εκπληρώθηκε εις διπλούν. Ευελπιστούσα να είμαι στον τελικό και στα δύο αγωνίσματα, αλλά διαχειρίστηκα σωστά τα συναισθήματά μου και πήρα τα δύο μετάλλια» ήταν τα πρώτα λόγια της Ελληνίδας Ολυμπιονίκη.

Τον λόγο πήρε στη συνέχεια ο πατέρας και προπονητής της Άννας Κορακάκη, ο οποίος είπε: «Ήθελα να δω την χαρά των Ελλήνων. Υπήρχαν δυσκολίες με τις προπονήσεις, εντάσεις μεγάλες, αλλά πρώτα είναι η σχέση πατέρα/προπονητή. Υπήρχε μεγάλη πίεση το τελευταίο διάστημα και σκληρές προπονήσεις. Δεν μπορούσαμε να καθίσουμε κι άλλο χρόνο εκεί για να γυρίσουμε με την υπόλοιπη αποστολή, γιατί θέλαμε να ξεκουραστούμε».

Από τη μεριά του ο Υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής υπογράμμισε: «Είναι από τις πιο συγκινητικές στιγμές της ζωής μου. Έρχεται η ελπίδα από την προσπάθεια ενός παιδιού, που κάτω από δύσκολες συνθήκες με όπλο την επιμονή και τη θέληση έκανε το όνειρο πράξη. Είναι ένα παράδειγμα για όλους. Να αναμετρηθούμε με τις δυσκολίες και επιστρατεύοντας ο καθένας τα αποθέματα που έχει μέσα του, μπορούμε να κερδίσουμε τη συνολική και την προσωπική προσπάθεια. Η Άννα είναι το παιδί όλων των Ελλήνων. Η πολιτεία θα κάνει όσα δεν έκανε μέχρι σήμερα. Οφείλει να τα κάνει, να μη μένει σε λόγια, αλλά να τα κάνει πράξεις».

Η πτήση της Άννας Κορακάκη προσγειώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 13:30 λόγω ενός αναπάντεχου περιστατικού στο αεροδρόμιο της Ρώμης, το οποίο καθυστέρησε την άφιξη της στην Ελλάδα.

Η 20χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατέκτησε στο Ρίο χρυσό (στο πιστόλι 25μ) και χάλκινο (στο αεροβόλο πιστόλι 10μ) μετάλλιο στη σκοποβολή και αναμένεται στις 17:00 το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, όπου θα... πέσουν τα τείχη για να την υποδεχθούν.
*sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn