Τρελή γκάφα σε συριζαίικο site με το ελληνικό μετάλλιο στο Ρίο! (ΦΩΤΟ) | AEK Fans Blog

Τρελή γκάφα σε συριζαίικο site με το ελληνικό μετάλλιο στο Ρίο! (ΦΩΤΟ)

Written By Juker on Κυριακή, 7 Αυγούστου 2016 | 20:14

Τί έγραψε η φιλοκυβερνητική ιστοσελίδα για την επιτυχία της Κορακάκη.


Το πρώτο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο είναι γεγονός. Δύο ημέρες από την έναρξη της διοργάνωσης και η Ελλάδα πανηγυρίζει την κατάκτηση του πρώτου της μεταλλίου. Όπως ενημερωθήκατε, η Άννα Κορακάκη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην σκοποβολή.

Ιστοσελίδα όμως προσκείμενη στον ΣΥΡΙΖΑ έκανε τρελή γκάφα με την ελληνική επιτυχία στη Βραζιλία. Συγκεκριμένα το “left.gr” φιλοξένησε δηλώσεις του Σταύρου Κοντονή, αποδίδοντας στον τίτλο του δημοσιεύματος, ότι ο υφυπουργός αθλητισμού μίλησε για «ιστορικό μετάλλιο, το χρυσό της Κορακάκη».

Ο πολιτικός του ΣΥΡΙΖΑ, όντως μίλησε για ιστορικό μετάλλιο, αλλά δεν είπε ποτέ για χρυσό, αφού η Ελληνίδα αθλήτρια ανέβηκε το τρίτο σκαλί του βάθρου και όχι το πρώτο.

Φαίνεται, πως στο φιλοκυβερνητικό σάιτ, υπερέβαλαν λιγάκι παραπάνω, ενθουσιασμένοι από το πρώτο συριζαίικο μετάλλιo, η ανάρτηση με το λάθος στον τίτλο παρέμεινε για μισή ώρα αδιόρθωτη. Ανάλογες ειδήσεις παρατηρούνται και στη δημοκρατία της Βόρειας Κορέας, του Κιμ Γιονγκ Κουν.Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn