Αναβάλλεται η πρεμιέρα της Super League! | AEK Fans Blog

Αναβάλλεται η πρεμιέρα της Super League!

Written By d pourn on Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2016 | 18:08

Ο Σταύρος Κοντονής είναι έτοιμος να ανακοινώσει την επ’ αόριστον αναβολή του πρωταθλήματος!


Την αναβολή της πρεμιέρας της Super League πρόκειται να ανακοινώσει πολύ σύντομα ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το SDNA, ο κύριος Κοντονής, ο οποίος έχει πάρει σαφή θέση στις τελευταίες εξελίξεις, αναμένεται να αναβάλει την σέντρα του πρωταθλήματος, επικαλούμενος λόγους δημοσίας τάξεως και ασφάλειας του κοινού, αφού κανείς δεν μπορεί να προδικάσει τι μπορεί να επακολουθήσει στα πρώτα φαλτσοσφυρίγματα της σεζόν.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ η κυβέρνηση -ίσως και εντός της ημέρας- αναμένεται να πάρει επίσημη θέση επί του θέματος, δείχνοντας για μία ακόμα φορά ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Η πραξικοπηματική ενέργεια της ΕΠΟ σε ότι αφορά τους τακτικούς δικαστές, αλλά και η λίστα διαιτητών ήταν η σταγόνες που ξεχείλισαν το ποτήρι, κινήσει που απέδειξαν για μία ακόμα φορά ότι μιλάμε για ένα πρωτάθλημα εντελώς αναξιόπιστο, όπου δεν τηρείται η παραμικρή ισονομία.

Η πρόθεση του Σταύρου Κοντονή φαίνεται πως είναι η επ’ αόριστον αναβολή του πρωταθλήματος μέχρις ότου λυθούν τα συγκεκριμένα προβλήματα, που για μία ακόμα φορά ναρκοθετούν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, όπως έπραξε και πέρυσι με την ανάλογη διακοπή πρωταθλήματος και κυπέλλου, φαίνεται αποφασισμένος να πάρει αυστηρά μέτρα και να μην αφήσει την ΕΠΟ να δράσει ανενόχλητη, εξυπηρετώντας συμφέροντα συγκεκριμένων ομάδων.

Φαίνεται πως αυτή τη φορά φτάσαμε στο «ως εδώ και μη παρέκει» και πως επιτέλους κάποιος αποφασίζει να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι και να βάλει τέλος στην ασυδοσία που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο εδώ και μερικά χρόνια.

*sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn