Χαμός στην Superleague: η ΕΠΟ «απειλεί» ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΠΑΟ! | AEK Fans Blog

Χαμός στην Superleague: η ΕΠΟ «απειλεί» ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΠΑΟ!

Written By d pourn on Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016 | 23:36

Ο Βασίλης Βέργης αποκαλύπτει την επιστολή που έστειλε πριν λίγες ώρες στους τρεις «μεγάλους» η Ομοσπονδία με το ερώτημα αν θα «κατέβουν» στο πρωτάθλημα, και... προειδοποιεί για τα περαιτέρω


Mε... ευγενικά απειλητικό τρόπο η ΕΠΟ του –παραπεμπόμενου με βούλευμα πλέον σε δίκη- προέδρου Γιώργου Γκιρτζίκη έστειλε πριν από λίγες ώρες επιστολή στον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας στην επιστολή η Ομοσπονδία ερωτά τις διοικήσεις των τριών «μεγάλων» συλλόγων αν προτίθενται να «συμμετάσχουν» στο πρωτάθλημα που έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει αυτό το Σαββατοκύριακο και εν συνεχεία ουσιαστικά «απειλεί» ότι θα... προβεί στις προβλεπόμενες ενέργειες. Με δυο λόγια, πέρα από την όποια ενημέρωση σε ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ, η ΕΠΟ «ξεκάθαρα» απειλεί Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ότι θα προχωρήσει στην επιβολή των βαρύτατων ποινών οι οποίες προβλέπονται από τους κανονισμούς για την περίπτωση μη συμμετοχής τους στο πρωτάθλημα.

Το θέμα, βεβαίως, δεν είναι αν η ΕΠΟ... απειλεί να «αποβάλλει» και να «υποβιβάσει» τους τρεις «μεγάλους», αλλά το γεγονός ότι ειδικά ΣΗΜΕΡΑ οι άνθρωποι που ηγούνται του Διοικητικού της Συμβουλίου κάνουν σα να μη... συμβαίνει τίποτα!

Από το πρωί ενημερωθήκατε πρώτοι από το sdna.gr για το ΜΕΓΑ θέμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δηλαδή το γεγονός της παραπομπής σε δίκη του προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Γκιρτζίκη και όλων των άλλων εμπλεκόμενων στην υπόθεση της «Κάρτας Υγείας» με βούλευμα του Δικαστή και Πρόεδρου του θερινού τμήματος του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών, Αλέξανδρου Σάββα.

Λίγο αργότερα ήρθε ένα ακόμη «άδειασμα» της ΕΠΟ από την Ενωση Δικαστών και ακολούθησε η ανακοίνωση του Σταύρου Κοντονή με την οποία ο υφυπουργός Αθλητισμού ξεκαθάρισε πως το πρωτάθλημα δεν πρόκειται να ξεκινήσει όσο η ΕΠΟ «παρανομεί».

Η διοίκηση Γκιρτζίκη αντί να τοποθετηθεί δημόσια για το βούλευμα παραπομπής σε δίκη –το οποία καθαρογράφεται, θα τους παραδοθεί τις επόμενες ημέρες και από εκείνη τη στιγμή εντός 15 ημερών θα είναι έκπτωτοι όλοι οι εμπλεκόμενοι (με πρώτο τον πρόεδρο της ΕΠΟ), προτίμησε να επιτεθεί στον υφυπουργό Αθλητισμού και να στείλει... απειλητική επιστολή στους τρεις «μεγάλους» οι οποίοι είχαν προ ημερών δηλώσει δημόσια ότι θα συμμετάσχουν σε «σημαδεμένο πρωτάθλημα» εξαιτίας όσων πράττει η ΕΠΟ σε δικαιοσύνη και διαιτησία.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ δεν σκοπεύουν καν να απαντήσουν αγνοώντας την επιστολή της ΕΠΟ και περιμένοντας τις εξελίξεις από την... ΦΙΦΑ και την ΟΥΕΦΑ μετά το αίτημα του υφυπουργού Αθλητισμού για ορισμό διοικούσας επιτροπής και φυσικά το βούλευμα παραπομπής σε δίκη. Ιδωμεν...

*sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn