Γι' αυτό «κλειδώνει» η σέντρα στις 10 Σεπτεμβρίου | AEK Fans Blog

Γι' αυτό «κλειδώνει» η σέντρα στις 10 Σεπτεμβρίου

Written By d pourn on Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2016 | 23:18

Τα σημεία-κλειδιά της συμφωνίας Κοντονή-ΠΑΕ για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα την ερχόμενη εβδομάδα.


Αν δεν προκύψει κάτι εντελώς δραματικό η Super League θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Σεπτεμβρίου. Αυτό δείχνουν τα σημάδια κι αυτή είναι η εικόνα που επικρατεί έπειτα από τη συνάντηση του Σταύρου Κοντονή με τις 16 ΠΑΕ της Λίγκας.

Άπαντες δεσμεύτηκαν για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα την ερχόμενη εβδομάδα και να μην υπάρχει άλλη καθυστέρηση που επί της ουσίας «πληγώνει» κυρίως οικονομικά τις ομάδες

Τα σημεία-κλειδιά που δείχνουν πως πλέον μετράμε αντίστροφα για να πάει η Super League στη σέντρα είναι τα παρακάτω:

- Η διαιτησία: Αναμένεται ξανά στην Ελλάδα, πιθανότατα από Δευτέρα, κλιμάκιο των FIFA-UEFA ώστε πέσουν όλα τα «αγκάθια» στο τραπέζι και κυρίως το ισπανικό μοντέλο. Από τις διεθνείς ομοσπονδίες φέρεται ότι θα καθοριστούν και οι εκκρεμότητες που υπάρχουν όπως για παράδειγμα τον επιδιαιτητή που έχει αποτελέσει και το πεδίο αντιπαράθεσης μεταξύ ΕΠΟ-Λίγκας-Κοντονή.

- Η ΕΠΟ προχώρησε στην επαναφορά στην επαναφορά της σύνθεσης της επιτροπής Δεοντολογίας κάτι που ζητούσε ο Κοντονής και πλέον απομένουν και οι αλλαγές στις πειθαρχικές επιτροπές της Super League και της Football League υπό την πίεση της FIFA.

- Όλα δείχνουν πως οι παραπεμπόμενοι σε δίκη για την κάρτα υγείας θα παραιτηθούν από το ΔΣ της ΕΠΟ έως τις 9/9. Ήδη ανακοινώθηκε ο υποψήφιος της παράταξης Γκιρτζίκη για τις εκλογές του Οκτωβρίου από την στιγμή που ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας δεν μπορεί να προχωρήσει με την υποψηφιότητά του.

- Οι ΠΑΕ εξασφάλισαν παράταση στην καταβολή της εγγυητικής επιστολής από τον υφυπουργό Αθλητισμού, καθώς αρκετές ομάδες αντιμετωπίζουν οικονομικό θέμα από την στιγμή που η Nova όσο δεν ξεκινάει το πρωτάθλημα δεν πληρώνει. Η εγγυητική ανέρχεται στο 5% του ύψους του μετοχικού κεφαλαίου και απαιτείται ώστε να πάρουν οι ΠΑΕ πιστοποιητικό συμμετοχής από την ΕΕΑ.

*onsports.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn