Οδηγός παράτησε τρένο 109 επιβάτες στη μέση του πουθενά επειδή σχόλασε (pics) | AEK Fans Blog

Οδηγός παράτησε τρένο 109 επιβάτες στη μέση του πουθενά επειδή σχόλασε (pics)

Written By geopu21 on Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2016 | 16:59

Παραπάνω από 100 επιβάτες άφησε σύξυλους ένας μηχανοδηγός τραίνου στην Ισπανία, επειδή κάπου στη μέση της διαδρομής τελείωσε η βάρδιά του.


Όπως διαβάζουμε εδώ, το επίμαχο τρένο ξεκίνησε την Πέμπτη τη διαδρομή του από το Σανταντέρ της Βόρειας Ισπανίας και δυόμιση ώρες αργότερα, προφανώς ο μηχανοδηγός είδε το ρολόι του, συνειδητοποίησε ότι έχει σχολάσει, σταμάτησε το τρένο και εξαφανίστηκε. Το τρένο ακινητοποιήθηκε έξω απ’ το χωριό Osorno στις 21:15 και οι 109 επιβάτες στην αρχή πληροφορήθηκαν ότι πρόκειται για κάποια μηχανική βλάβη.

«Ο οδηγός δήλωσε ότι έχει τελειώσει η βάρδιά του και δεν υπήρχε αντικαταστάτης, οπότε σταμάτησε το τρένο και κατέβηκε» δήλωσε εκπρόσωπος της ισπανικής πολιτοφυλακής.
Ένας από τους 109 επιβάτες που έμειναν ξεκρέμαστοι δήλωσε ότι τους ανακοινώθηκε ότι πρόκειται για κάποια μηχανική βλάβη. “Μετά από 15 λεπτά μας ανακοίνωσαν ότι ο οδηγός αποφάσισε να σταματήσει το τρένο επειδή είχε σχολάσει” δήλωσε ένας επιβάτης στην τοπική εφημερίδα “El Diario Montañés”.

Κάποιοι επιβάτες που ταξίδευαν για κοντινούς προορισμούς κατάφεραν να χωθούν σε λεωφορεία, αλλά οι περισσότεροι έπρεπε να περιμένουν μέχρι τις 23:30 για ένα λεωφορείο που θα αντικαθιστούσε τη γραμμή του τρένου για τα υπόλοιπα 300χλμ του ταξιδιού μέχρι τη Μαδρίτη.
Η σιδηροδρομική εταιρία δήλωσε: «Τέτοιου είδους περιστατικά δεν συνηθίζονται στο δίκτυό μας. 
Ήταν ευθύνη του οδηγού να ενημερώσει εκ των προτέρων για την ύπαρξη αντικαταστάτη».
Βέβαια, ένας εκπρόσωπος του σωματείου εργαζομένων του σιδηρόδρομου δήλωσε ότι ο μηχανοδηγός είχε ζητήσει να υπάρξει αντικαταστάτης του: «Έπρεπε να έχουν φροντίσει να υπάρξει αντικαταστάτης εν αναμονή, αλλά δε συνέβη. Έχουμε ξαναδεί παρόμοια περιστατικά στο παρελθόν».
Βλέπουμε αγαπητοί φίλοι ότι ο ιδιωτικοποιημένος σιδηρόδρομος της Ισπανίας λειτουργεί ρολόι.
Όταν κοιτάς το ρολόι σου και συνειδητοποιείς ότι μόλις τελείωσε η βάρδιά σου.

*Luben.tv

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn