Ιντζόγλου: «Δεν ήταν πέναλτι του Ολυμπιακού» | AEK Fans Blog

Ιντζόγλου: «Δεν ήταν πέναλτι του Ολυμπιακού»

Written By geopu21 on Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2016 | 22:37

Ο Λευτέρης Ιντζόγλου ανέφερε ότι κακώς δόθηκε πέναλτι στον Ολυμπιακό στη φάση που πρωταγωνίστησε ο ίδιος. «Έχουμε πεισμώσει που μας θεωρούν φαβορί για υποβιβασμό», τόνισε. 


Δεν υπήρξε πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού στη φάση του Λευτέρη Ιντζόγλου, σύμφωνα με τα λεγόμενα του ποδοσφαιριστή του Ηρακλή, ο οποίος υποστήριξε ότι ήταν ακούσιο το χέρι που έκανε και ότι για αυτόν τον λόγο δεν έπρεπε να υποδείξει παράβαση ο διαιτητής και ενώ από τη συγκεκριμένη φάση προήλθε η ισοφάριση των ερυθρόλευκων.

«Έχουμε πεισμώσει σε αυτό και γι΄ αυτό δουλεύουμε συνεχώς για να τους βγάλουμε ψεύτες και οφείλουμε να τους δείχνουμε αυτό σε κάθε παιχνίδι», σχολίασε στον «Arena FM», αναφερόμενος στο γεγονός ότι χαρακτηρίζεται φαβορί για υποβιβασμό ο «Γηραιός».

Αναλυτικά μίλησε για:

- τη φάση του πέναλτι στην οποία ήταν πρωταγωνιστής: «Θεωρώ δεν ήταν πέναλτι. Δεν ήταν κάτι που ήθελα να κάνω ήταν ακούσιο και ο Μπαρτολίνι γλίστρησε και εγώ πέφτοντας τη βρήκα με το χέρι και δεν έπρεπε ο διαιτητής να το δώσει και έτσι διαμορφώθηκε το αποτέλεσμα. Αυτή η φάση έδωσε μεγαλύτερη ψυχολογία στον Ολυμπιακό μας πίεσε και κατάφερε να βάλει και δεύτερο γκολ».

- το αν πίστευαν ότι μπορούν να πάρουν τη νίκη: «Πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε κάτι από το ματς και ειδικά μετά το 1-1, όμως λίγο η κούραση και λίγο η πίεση του Ολυμπιακού μας οδήγησε στην ήττα».

- τις κράμπες στο τέλος: «Πιστεύω αυτό οφείλεται ότι ήρθαν πολλά παιδιά αργά στην προετοιμασία. Παιχνίδι με το παιχνίδι θα είμαστε καλύτερα σε φυσική κατάσταση, θα βρούμε ρυθμό και πάμε καλύτερα».

- το ότι θεωρείται από κάποιους πρώτο φαβορί για υποβιβασμό ο Ηρακλής: «Έχουμε πεισμώσει σε αυτό και γι΄ αυτό δουλεύουμε συνεχώς για να τους βγάλουμε ψεύτες και οφείλουμε να τους δείχνουμε αυτό σε κάθε παιχνίδι. Προσπαθούμε τα διοικητικά προβλήματα να τα αφήνουμε έξω από τα αποδυτήρια, αλλά άνθρωποι είμαστε και μας επηρεάζουν. Όμως από τη στιγμή που μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο τα ξεχνάμε όλα».

- το περιστατικό με τον Ντεγκρά: «Λάθη γίνονται και δεν χρειάζεται να αντιδράει κάποιος έτσι».

*sport-fm.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn