Η Μικρασιατική καταστροφή, ο αποκλεισμός από τη Σεντ Ετιέν και η... έγκριση | AEK Fans Blog

Η Μικρασιατική καταστροφή, ο αποκλεισμός από τη Σεντ Ετιέν και η... έγκριση

Written By geopu21 on Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2016 | 22:38

Η μαύρη εμφάνιση έχει «κερδίσει» τον κόσμο της ΑΕΚ στην συντριπτική πλειοψηφία του. Η συνεργασία της Ενωσης με την Nike έφερε ένα υπέροχο οπτικά αποτέλεσμα με την ΑΕΚ μετά από χρόνια να διαθέτει μία εμφάνιση που κάνει… πάταγο στον κόσμο της. Και τρανή απόδειξη είναι οι εκατοντάδες ηλεκτρονικές παραγγελίες με το «καλημέρα», ενώ και την Κυριακή στο ΟΑΚΑ θα υπάρχουν οι νέες εμφανίσεις στην μπουτίκ.


Η μαύρη εμφάνιση έχει αυτό το… ιδιαίτερο. Οι χρυσές λεπτομέρειες, το σήμα με την καινοτομία που ήρθε πρώτη φορά στην Ελλάδα, αλλά η μεγάλη διαφορά είναι το «γέμισμα» στα νούμερα της εμφάνισης.

Η χαρακτηριστική εικόνα από την Μικρασιατική καταστροφή με τους πρόσφυγες σε ουρά να περπατούν είναι πάνω στην φανέλα της ΑΕΚ. Η ιστορία της, πάνω στην φανέλα της…
Η εμφάνιση όμως αυτή πήρε την τελική έγκριση μετά τον αποκλεισμό από την Σεντ Ετιέν, καθώς στην ΑΕΚ γνώριζαν ότι σύμφωνα με τις επιταγές της UEFA δεν θα μπορούσαν να έχουν αυτή την εικόνα μέσα στα νούμερα στα ευρωπαϊκά ματς. Έτσι αποφασίστηκε αυτό μετά τον αποκλεισμό και πλέον θα είναι η βασική εμφάνιση της ΑΕΚ, αν και θα είναι αυτό στην διακριτική ευχέρεια των ανθρώπων της.

Και βεβαίως η τελική έγκριση στην φανέλα δόθηκε από τον ίδιο τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Το αφεντικό της ΑΕΚ ήθελε μια… ξεχωριστή φανέλα για την φετινή σεζόν και τελικά το πέτυχε με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Μάλιστα, η εμφάνιση έχει περάσει ήδη από την έγκριση της Super League για την χρήση της στα ματς του πρωταθλήματος.

*enwsi.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn