Η υπόσχεση του Μπάκα στον μικρό φίλο της ΑΕΚ | AEK Fans Blog

Η υπόσχεση του Μπάκα στον μικρό φίλο της ΑΕΚ

Written By geopu21 on Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2016 | 23:05

Δημοσίευμα ιστοσελίδας αναφέρει ότι ο Μπακασέτας αρνήθηκε να δώσει τη φανέλα του σε έναν πιτσιρικά φίλο της ΑΕΚ που καθόταν σε αναπηρικό αμαξίδιο, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ.


Μετά τη λήξη του αγώνα της ΑΕΚ με την Βέροια, ένας πιτσιρικάς που καθόταν σε αναπηρικό αμαξίδιο ζήτησε από τον Μπακασέτα να του δώσει τη φανέλα του, με τον ποδοσφαιριστή της Ένωσης να του εξηγεί ότι την θέλει καθώς είχε πετύχει το πρώτο του γκολ με αυτήν.

Τότε ζήτησε από τους ανθρώπους της Ένωσης να του δώσουν μια άλλη, αλλά και αυτό δεν ήταν δυνατό να συμβεί, μιας και ακόμα δεν έχουν αλλαχθεί όλα τα νέα εμβλήματα και υπάρχει περιορισμένος αριθμός από εμφανίσεις.

Ο Μπακασέτας στεναχωρήθηκε πολύ και τότε έκανε μια κίνηση που δείχνει το μεγαλείο του ως άνθρωπος. Έδωσε στην συνοδό του νεαρού το κινητό του, ώστε να επικοινωνήσουν και να στείλει ο ίδιος μια φανέλα του στον μικρό φίλο της ΑΕΚ.

Βέβαια, σημερινό δημοσίευμα ιστοσελίδας που ασχολείται με gossip αναφέρει ότι ο Μπακασέτας, όχι μόνο δεν έδωσε την φανέλα του αλλά αγνόησε και τον πιτσιρικά, κάτι που δεν συνέβη.

*aek1924.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn