Ο εύθικτος Λάσκαρης | AEK Fans Blog

Ο εύθικτος Λάσκαρης

Written By Juker on Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2016 | 21:56

Είναι δεδομένο για όσους ξέρουν, πως η άνοδος του τμήματος μπάσκετ της ΑΕΚ και η επιστροφή στις υψηλές θέσεις, ενοχλεί. 


Στα χρόνια που η «Βασίλισσα» ψυχορραγούσε αγωνιστικά, δημιουργήθηκε ένα σύστημα που τα είχε όλα καλώς καμωμένα: οι ομάδες της πρωτεύουσας μοιράζονταν τις δύο θέσεις, οι ομάδες της συμπρωτεύουσας έκλειναν την τετράδα. Η ΑΕΚ το άλλαξε αυτό και αυτό «πονάει». Αλλά ακόμα κι έτσι, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί το μένος που βγαίνει από τον Αρη κατά της ΑΕΚ.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής εκδίκασης στο ΑΣΕΑΔ αναφορικά με την έφεση που έχει υποβάλει η ΑΕΚ για την ποινή της μίας αγωνιστικής που της επιβλήθηκε από το περυσινό ματς με τον Αρη, συνέβη κάτι πρωτοφανές: έκανε πρόσθετη παρέμβαση η ομάδα της Θεσσαλονίκης! Αν και συνηθίζεται να παρεμβαίνει κάποια ομάδα που έχει έννομο συμφέρον – εκείνη για παράδειγμα που θα έχει να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ με κόσμο – δεν υπήρξε καμία κίνηση, αλλά εμφανίστηκε ο…Αρης.

Όπως υποστήριξαν μάλιστα οι εκπρόσωποι της ομάδας της Θεσσαλονίκης, η συγκεκριμένη κίνηση έγινε κατόπιν εντολής Λάσκαρη, ο οποίος είναι θιγμένος! Προσβλήθηκε από όσα έγιναν πέρυσι στο ΟΑΚΑ (μάλλον δεν βλέπει καθόλου τι συμβαίνει στο Αλεξάνδρειο, με τα ιπτάμενα αντικείμενα και τους τραμπουκισμούς). Μάλιστα, αποκαλύφθηκε πως ο εύθικτος Λάσκαρης θα επιμείνει σε μηνύσεις κατά οπαδών και της διοίκησης της ΑΕΚ για να βρει τους…ενόχους, ενώ έχει κάνει διάβημα και προς τον Υπουργό, ώστε να επιβληθεί βαρύ πρόστιμο στην Ενωση!

*enwsi.gr


Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn