Το πίστευαν Μπακασέτας και Τιμούρ! | AEK Fans Blog

Το πίστευαν Μπακασέτας και Τιμούρ!

Written By geopu21 on Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2016 | 23:00

Η οδηγία από τον πάγκο και η σιγουριά του Τάσου ότι μπορούσε να... σκοτώσει τον Λόπεθ και από μακρινή απόσταση.


Ο Τάσος Μπακασέτας πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ στη Βέροια, με το οποίο η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ. Πολλοί «χρέωσαν» το γκολ αυτό αποκλειστικά στη λάθος αντίδραση του Λόπεθ. Ωστόσο, αυτό προήλθε από τη δύναμη που έβαλε ο μεσοεπιθετικός της Ένωσης, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο έστειλε τη μπάλα να σκάσει λίγο πριν από το τέρμα. Το ίδιο είχε κάνει και σε ένα γκολ που πέτυχε πέρσι παίζοντας στον Πανιώνιο, απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ο Μπακασέτας πίστευε ότι μπορούσε να απειλήσει τον Λόπεθ από εκείνη την απόσταση. Γι αυτό και στη συνομιλία που είχε με τον Μάνταλο πριν την εκτέλεση του επεσήμανε -όπως αποκάλυψε ο ίδιος- ότι «μπορώ, δεν είναι πολύ μακριά. Βλέπετε, εκείνη τη στιγμή οι δύο παίκτες συζητούσαν αν θα έπρεπε λόγω απόστασης να εκτελέσει ο Μάνταλος για σέντρα ή ο Μπακασέτας για να επιχειρήσει να σκοράρει απευθείας.

Την ίδια άποψη με τον Μπακασέτα είχε και ο Τιμούρ Κετσπάγια, καθώς την ίδια ώρα που οι δύο ποδοσφαιριστές του συζητούσαν, σηκώθηκε από τον πάγκο του και φώναξε «Μπάκα, εσύ», κάνοντας νόημα στον παίκτη του να προσπαθήσει να το εκτελέσει με στόχο το τέρμα. Το έκανε και τα υπόλοιπα είναι ιστορία...

*aek365.com

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn