Οι δέκα λόγοι που η ΑΕΚ έκλεισε τον Μαϊστόροβιτς | AEK Fans Blog

Οι δέκα λόγοι που η ΑΕΚ έκλεισε τον Μαϊστόροβιτς

Written By geopu21 on Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2016 | 22:38

Μια σειρά από λόγους είχαν στην ΑΕΚ, για να επιλέξουν τη λύση του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς για τη θέση του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ. Η στήλη ρώτησε, έμαθε και σας τους παρουσιάζει:


1.Μιλάει έξι γλώσσες, κάτι πολύ σημαντικό για το συγκεκριμένο πόστο.

2.Ήταν καθαρά επιλογή Μπάγεβιτς. Τον γνωρίζει άριστα ο εκτελεστικός διευθυντής της Ένωσης. Τον είχε παίκτη στην ΑΕΚ από το 2008 ως το 2010. Μιλάνε και την ίδια γλώσσα και έχουν και την ίδια ποδοσφαιρική νοοτροπία (Σέρβοι γαρ...).

3.Το κασέ του δεν είναι ψηλό. Ανάλογα χρήματα με τον Μιλοβάνοβιτς θα πάρει κάπου στις 7 με 8 χιλιάδες ευρώ το μήνα.

4.Αποτελεί μια προσωπικότητα στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, πρώην διεθνής με την Εθνική Σουηδίας εξάλλου, παράμετρος σημαντική. Ως γνωστών οι προσωπικότητες ανοίγουν πόρτες, που ίσως να μην άνοιγαν ποτέ...

5.Με τον Μαϊστόροβιτς η ΑΕΚ θα μπει ακόμα πιο δυνατά στη Σκανδιναβική αγορά η οποία θεωρείται εξαιρετικά αξιόπιστη. Όχι φθηνή, αλλά ούτε και ακριβή. Αν έχεις όμως τον κατάλληλο άνθρωπο, έχει αποδειχθεί πως μπορούν να γίνουν καλά ψώνια εκεί... Το παράδειγμα του Γιόχανσον είναι χαρακτηριστικό για τον Δικέφαλο.

6.Η ΑΕΚ είχε κάποιο παλιό χρέος στον Σουηδό, απ’ όταν ήταν ποδοσφαιριστής της και αυτή η λεπτομέρεια έπαιξε τον επιπλέον ρόλο στο να προκριθεί η περίπτωσή του. Κατά κάποιον τρόπο η ΠΑΕ «ξεχρεώνει» και ένα παλιό χρέος με αυτή την πρόσληψη...

7.Συμφώνησε για το ντιλ ο Κετσπάγια χωρίς να προβάλει ιδιαίτερες ενστάσεις. Άλλωστε το θέμα του τεχνικού διευθυντή το είχε αφήσει εξολοκλήρου στον Μπάγεβιτς και δεν επιθυμούσε να παίξει καταλυτικό ρόλο στην τελική απόφαση.

8.Σαν ποδοσφαιριστής ο Μαϊστόροβιτς είχε επιδείξει απόλυτο επαγγελματισμό. Τυπικότατος στα πάντα, δουλευταράς και προσηλωμένος στον στόχο. Στα Σπάτα αναλογίστηκαν αυτά τα προτερήματα του Σουηδού και τους ενίσχυσαν την απόφαση να καταλήξουν σε αυτόν.

9.Στο διάστημα που διήρκεσε η συζήτηση μαζί του, για το πώς σκέφτονται οι ιθύνοντες της ΑΕΚ τη συνεργασία και το πώς θέλουν να είναι η ομάδα σε ένα-δύο χρόνια από τώρα, διαπιστώθηκε –προς έκπληξη ορισμένων στην ΠΑΕ- εντυπωσιακή ταύτιση απόψεων για το πλάνο και τον σχεδιασμό. Πώς λοιπόν να μην προχωρούσε το ντιλ;

10.Ο Μαϊστόροβιτς ξέρει την Ελλάδα και από την καλή και από την... ανάποδη. Έζησε δύο χρόνια στην Αθήνα και σε εποχές που είχαν αρχίσει να δυσκολεύουν τα πράγματα στα Σπάτα. Αυτό σημαίνει πως δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής σε συνθήκες και δεδομένα.

*onsports.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn