ΤΙΝΑΖΟΥΝ στον αέρα όλο το πρωτάθλημα! | AEK Fans Blog

ΤΙΝΑΖΟΥΝ στον αέρα όλο το πρωτάθλημα!

Written By d pourn on Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016 | 15:08

Ο αρχιδιαιτητής Δημήτρης Γκρούτσης προσπαθεί να τινάξει το πρωτάθλημα στον αέρα θέλοντας να επαναφέρει στους ορισμούς τον... καμικάζι διαιτητή Ανδρέα Παππά, ο οποίος πέρυσι εξόργισε όλους τους φιλάθλους με τις αποφάσεις του.


Οι ορισμοί των διαιτητών για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε αν θα υπάρξει επιστροφή κάποιου ρέφερι από εκείνους που έχουν μπει στο «ψυγείο».

Συγκεκριμένα ο Ανδρέας Παππάς, ο διαιτητής o οποίος βρέθηκε στα δύο ντέρμπι-φωτιά Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (δεν ξεκίνησε ποτέ) και ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (διακόπηκε), δείχνει σίγουρος στο περιβάλλον του πως αυτό το σαββατοκύριακο θα σφυρίξει σε αγώνα της Super League!

O αρχιδιαιτητής, Δημήτρης Γκρούτσης, κάνει τα πάντα προκειμένου ο Παππάς να επιστρέψει στη δράση και από εκεί φαίνεται να προκύπτει η αισιοδοξία του ρέφερι για επιστροφή.

Αντίθετος σ΄ αυτό όμως είναι ο αρχιδιαιτητής, Δημήτρης Σαραϊδάρης, ο οποίος έχει επιλεγεί από την Super League. O Σαραϊδάρης έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει μία νέα ημέρα στη διαιτησία και έτσι εκείνοι οι διαιτητές, που έχουν προκαλέσει την κοινή γνώμη με τις αποφάσεις τους τα προηγούμενα χρόνια δεν έχουν θέση σ΄ αυτή.

Η τελική απόφαση, λοιπόν, πηγαίνει στα χέρια του Κύρου Βασσάρα. Ο επιδιαιτητής θα κληθεί να δώσει λύση στο θέμα και το σίγουρο είναι πως αν τελικά συμφωνήσει με τον Γκρούτση, τότε το πρωτάθλημα θα τιναχθεί στον αέρα!

*sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn