Απόφαση- σταθμός για την ελληνική διαιτησία! | AEK Fans Blog

Απόφαση- σταθμός για την ελληνική διαιτησία!

Written By Juker on Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2016 | 23:14

Την πρόθεση να μην οριστούν, τουλάχιστον μέχρι τις εκλογές της ΕΠΟ, διαιτητές που «έχουν προκαλέσει» άφησε να εννοηθεί ο Σαραϊδάρης μιλώντας στις ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας.


Ο Σαραϊδάρης μίλησε για όσα όσα συνέβησαν από την πρώτη ημέρα της ανάληψης των καθηκόντων του, πριν από περίπου ένα μήνα και ιδίως τις επαφές που είχε με την ΕΠΟ σχετικά με την επιλογή του επιδιαιτητή, που τελικά θα είναι ο Κ. Βασάρας ως προσωρινή λύση έως τις εκλογές της ΕΠΟ

Οπώς άφησε να εννοηθεί θα γίνουν «προσεχτικές» επιλογές διαιτητών με στόχο να μην διαταραχθεί επιπλέον το κλίμα και να αποφευχθούν οι αντιδράσεις.

Κατόπιν ερωτήσεων της νομικής συμβούλου του Παναθηναϊκού, Αθ. Μπαλωμένου, φάνηκε, ότι το «ισπανικό μοντέλο» διαιτησίας εξακολουθεί να αποτελεί «tabularasa».

Ο πρόεδρος του συνεταιρισμού, Γ. Στράτος, παραδέχτηκε ότι δεν έχει πάρει ακόμα στα χέρια του το «ισπανικό μοντέλο», παρότι το έχει ζητήσει από την ΕΠΟ!

Επίσης το «ισπανικό μοντέλο» δεν έχει ενταχθεί ούτε στον κανονισμό διαιτησίας της ΕΠΟ.

Ως προς τους πίνακες διαιτητών. Η απάντηση που δόθηκε είναι ότι προς το παρόν θα ισχύσει ο πίνακας που έφτιαξε η ΚΕΔ/ΕΠΟ χωρίς τη συμμετοχή του Σαραϊδάρη.

Όσο για τα ονοματα των διαιτητών, τα δεδομένα είναι σχετικά ξεκάθαρα. Οι κατηγορούμενοι διαιτητές για την εγκληματική οργάνωση καθώς και όσοι πέρυσι διαμόρφωσαν αποτελέσματα ή προκάλεσαν επεισόδια με τις... περίεργες αποφάσεις τους, θα ξεκουραστούν μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση. Κι αν κάποιοι μείνουν στους πίνακες θα σφυρίζουν μεν παιχνίδια, αλλά όχι των τεσσάρων μεγάλων ομάδων...

*sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn