Κετσπάγια: «Με τέτοιο κόσμο σαν να παίζεις στην έδρα σου» | AEK Fans Blog

Κετσπάγια: «Με τέτοιο κόσμο σαν να παίζεις στην έδρα σου»

Written By geopu21 on Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2016 | 22:36

Χαρούμενος, ικανοποιημένος μα πάνω από όλα ανακουφισμένος που τελείωσαν όλα καλά στη Βέροια για την ΑΕΚ. 


Το 0-2 της Ενωσης έδωσε το δεύτερο τρίποντο στην ΑΕΚ και ο Τιμούρ Κετσπάγια σχολίασε για το παιχνίδι «Συγχαρητήρια στα παιδιά. Παίξαμε όσο καλά μπορούσαμε σε αυτό το γήπεδο. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες για σκορ ασφαλείας στο β’ ημίχρονο. Ευτυχώς που μπήκε και το δεύτερο γκολ. Σημαντικό να παίζεις εκτός έδρας και να κερδίζεις.

Πιο πολύ δυσκολέψαμε τον εαυτό μας σήμερα. Αν δεν βάζεις τα γκολ, δεν μπορείς να πεις τίποτα άλλο. Αυτός ο αγωνιστικός χώρος είναι κρίμα για τους ποδοσφαιριστές. Είναι κρίμα και για τη Βέροια. Όταν μπήκα μέσα είδα πόσο δύσκολα ήταν. Στο γήπεδο καλό ματς παίχτηκε πάντως. Μπράβο και στις δύο ομάδες.

Η Βέροια έκανε και αυτή φάσεις, δεν παίζουμε μόνοι μας. Παιζει και ο αντίπαλος στο γήπεδο. Κυκλοφορήσαμε την μπάλα, είχαμε καλές συνεργασίες. Χάσαμε γκολ που δεν χάνονται. Και ο αντίπαλος αντιδρά παίζει στην έδρα του και κάνει και αυτός φάσεις. 

Κάναμε αλλαγές, βοήθησαν, όχι από την αρχή, αλλά στο τέλος βοήθησαν για να κερδίσουμε. Είναι ευχάριστο η παρουσία τους».

Τέλος για τον κόσμο έσταζε μέλι και σχολιάζοντας την παρουσία 3.500 οπαδών της ΑΕΚ στη Βέροια είπε «Ευχαριστούμε τον κόσμο. Νομίζω παίζαμε στην έδρα μας με τέτοιο κόσμο. Μας βοήθησαν. Παίξαμε πολλά ματς χωρίς κόσμο. Χαιρόμαστε που μας ακολουθούν. Τους χαροποιήσαμε».

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn