Οπαδός έφαγε σουτ στο κεφάλι και… σώθηκε η ζωή του! | AEK Fans Blog

Οπαδός έφαγε σουτ στο κεφάλι και… σώθηκε η ζωή του!

Written By Juker on Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016 | 22:41

Είναι απίστευτα τα παιχνίδια που παίζει η ζωή. Το πόσο γρήγορα -και δραματικά- αυτός που θεωρείται άτυχος μετατρέπεται σε υπερτυχερό. Και το πώς μια… στραβοκλωτσιά μπορεί να σώσει τελικά μια ζωή. 


Ένας οπαδός που κάθεται στην εξέδρα και βλέπει την μπάλα να τον σημαδεύει χαρακτηρίζεται άτυχος. Πρέπει να είσαι λίγο γκαντέμης για να πετύχει εσένα -ανάμεσα σε τόσο κόσμο- κάποιο άστοχο σουτ.

Τα παιχνίδια της μοίρας ωστόσο κάποιες φορές ανατρέπουν τα δεδομένα…

Στο παιχνίδι λοιπόν της Μπρόντμπι με την Κοπεγχάγη για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο Καμίλ Βίλτσεκ δεν σημάδεψε σωστά. Η απόπειρά του να σκοράρει δεν βρήκε στόχο, αλλά ένα φίλαθλο. Πού να ήξερε ότι αυτή η «στραβοκλωτσιά» θα του έσωζε τη ζωή!

Γιατί εξαιτίας της ζαλάδας που του προκάλεσε το χτύπημα από την μπάλα ο νεαρός Νταβίντ Νίλσεν μεταφέρθηκε καλού-κακού στο νοσοκομείο. Και στις εξετάσεις που υποβλήθηκε εκεί διαπιστώθηκε ότι υπήρχε όγκος στο κεφάλι του!

Ευτυχώς δεν ήταν σε προχωρημένο στάδιο. Οι γιατροί, ωστόσο, επιβεβαίωσαν ότι δεν θα είχε τις ίδιες πιθανότητες να το ξεπεράσει αν το σουτ του Βίλτσεκ είχε βρει δίχτυα κι ο ίδιος δεν είχε υποβληθεί στις εξετάσεις που αποκάλυψαν το πρόβλημα!

*sport-fm.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn