Βίντεο – ντοκουμέντο: Ο δήμαρχος Ωραιόκαστρου... ξεφτιλίζει την Ελλάδα!!! | AEK Fans Blog

Βίντεο – ντοκουμέντο: Ο δήμαρχος Ωραιόκαστρου... ξεφτιλίζει την Ελλάδα!!!

Written By geopu21 on Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2016 | 23:06

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει  η στάση Συλλόγων γονέων δημοτικών σχολείων του Ωραιόκαστρου έπειτα από την απειλή καταλήψεων και λουκέτων με αφορμή την είσοδο προσφυγόπουλων στα σχολεία της περιοχής.


Ωστόσο, η λύση του μυστηρίου φαίνεται να κρύβεται πίσω από τον ίδιο τον δήμαρχο της περιοχής, Αστέριο Γαβότση ο οποίος μέσω ενός βίντεο  που δόθηκε στην δημοσιότητα, μέσω του τοπικού σάιτ politesoraiokastrou, παρουσιάζεται να υποκινεί τους κατοίκους να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους Μάλιστα απευθυνόμενος στους πολίτες λέει πως πρόκειται για έναν ιδιωτικό χώρο, χωρίς να αναφέρει τι είδους χώρος είναι αυτός και διευκρινίζει πως ως διοίκηση, ως δημοτική αρχή δεν έχουν κανένα δικαίωμα να παρέμβουν. Και τότε ακούγεται να λέει ο δήμαρχος χαρακτηριστικά:

Μπορείτε να παρέμβετε εσείς ως πολίτες.

Σύμφωνα με το επίμαχο βίντεο που έχει ημερομηνία 3 Σεπτεμβρίου, ο δήμαρχος εμφανίζεται, βασιζόμενος σε φήμες, που ήθελαν πίσω από εργασίες σε μεζονέτες του Μελισσοχωρίου, να «κρύβεται» φιλοξενία οικογενειών προσφύγων, και προτρέπει εμμέσως τους κατοίκους της περιοχής να προχωρήσουν σε μη σύννομες πράξεις, ακόμα και σε πιθανή αυτοδικία!

Από το στόχαστρο του δημάρχου δεν ξέφυγαν και οι αναφορές του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα  ο οποίος κατά καιρούς τον έχει χαρακτηρίσει τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου ξενοφοβικό και ρατσιστή.

 Όταν ο πολίτης τον ρωτάει με ποιόν τρόπο και πόσο νόμιμα θα είναι αυτό, εκείνος τους απαντάει "νόμιμα δεν υπάρχει". Και όταν ο πολίτης του λέει: "άρα μου λες να πάω να ανοίξω κεφάλια;, ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου ακούγεται να απαντά: "Μπράβο. Αυτό το είπες εσύ. Δεν το είπα εγώ".
*newpost.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn