Κετσπάγια:«Θα παίζει πάντα ο καλύτερος» | AEK Fans Blog

Κετσπάγια:«Θα παίζει πάντα ο καλύτερος»

Written By Panagiotis Dim on Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2016 | 18:35

Ο Τιμούρ Κετσπάγια έστειλε μήνυμα  στους ποδοσφαιριστές του στη σημερινή προπόνηση, με αφορμή και το θέμα που προέκυψε με τον Χρήστο Αραβίδη.


Ο Τιμούρ Κετσπάγια, θέλοντας να κρατήσει όλους τους παίκτες του σε… εγρήγορση, αναφέρθηκε στην σημερινή ομιλία του στο συγκεκριμένο θέμα και ουσιαστικά τους επανέλαβε αυτά που τους είχε πει και το καλοκαίρι στην Πολωνία, κατά το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας.

Συγκεκριμένα:

«Σας έχω πει ξανά ότι για μένα είστε όλοι το ίδιο. Σας βλέπω όλους το ίδιο, δεν έχουν σημασία τα ονόματα και τα συμβόλαια. Κρίνω πάντα από την δουλειά σας στις προπονήσεις και από τα παιχνίδια. Όπως είναι σε καλύτερη κατάσταση, αυτός θα παίζει. Πρέπει όλοι να δουλεύεται στις προπονήσεις και να είστε έτοιμοι να βοηθήσετε την ομάδα», τόνισε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο τεχνικός της Ένωσης αναφέρθηκε και στο παιχνίδι της Κυριακής με τη Βέροια, δίνοντας συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη, αλλά ζητώντας και μεγαλύτερη συγκέντρωση στην τελική προσπάθεια: «Πετύχαμε ακόμη μια νίκη, μια νίκη εκτός έδρας. Θα πρέπει, όμως, να εκμεταλλευόμαστε τις ευκαιρίες που έχουμε, ώστε να κάνουμε τα πράγματα πιο εύκολα για μας».

Πηγή: arenafm.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn