Τινάζουν στον «αέρα» το πρωτάθλημα: Παραπέμπεται ο Σιδηρόπουλος! | AEK Fans Blog

Τινάζουν στον «αέρα» το πρωτάθλημα: Παραπέμπεται ο Σιδηρόπουλος!

Written By geopu21 on Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2016 | 14:29

«Φωτιά» στο πρωτάθλημα βάζει ο παρατηρητής του συστήματος Μανώλης Γιανναδάκης , καθώς σύμφωνα με πληροφορίες τους SDNA παραπέμπει τον διαιτητή Σιδηρόπουλο γράφοντας πως δεν υπάρχει πέναλτι στον Μπεργκ.


Η προσπάθεια του Δημήτρη Σαραϊδάρη και του Δημήτρη Γκρούτση στους ορισμούς των διαιτητών φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο πως ήταν επιτυχημένη, αλλά το κλίμα ηρεμίας τελικά κράτησε μόλις δύο ημέρες.

Τα όπλα του συστήματος συνεχίζουν να φυτοζωούν στο χώρο του ελληνικου ποδοσφαίρου καθώς οι πληροφορίες που μοιάζουν σαν φάρσα αναμένεται να επιβεβαιωθούν εντός των επόμενων ωρών.

Ο παρατηρητής Μανώλης Γιανναδάκης έβαλε παραπεμπτικό βαθμό (7,9) στον Τάσο Σιδηρόπουλο που σφύριξε την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό (0-3) στη Λιβαδειά και έδειξε την άσπρη βούλα στο μαρκάρισμα του Μαχαίρα πάνω στον Μάρκους Μπεργκ.

Ο παρατηρητής του συστήματος ουσιαστικά στέλνει μήνυμα που δεν αφορά μόνο τον Παναθηναϊκό, αλλά ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο και κυρίως όσους στέκονται απέναντι στο μεγαλύτερο καρκίνωμα που έχει αναδείξει ο ελληνικός αθλητισμός.

Μπορεί να αποτελεί κοινή παραδοχή πως το πέναλτι ήταν καταφανέστατο που το παραδέχθηκε ακόμα και ο ποδοσφαιριστής του Λεβαδειακού, ωστόσο ο Γιανναδάκης είχε αντίθετη άποψη και ανάβει το φιτίλι για όσα θα δούμε τις υπόλοιπες αγωνιστικές, μέχρι τουλάχιστον τις εκλογές της ΕΠΟ.

Εφόσον ο βαθμός είναι κάτω του 8,  ο Τάσος Σιδηρόπουλος θα μείνει για ένα χρονικό διάστημα εκτός ορισμών, προφανώς μέχρι να συμμορφωθεί, και η κατάσταση  αυτή δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο το έργο του Δημήτρη Σαραϊδάρη αλλά και του Γκρούτση, όσον αφορά τους ορισμούς.

Ο λόγος είναι πως από τον πίνακα έχουν ήδη μπει στον «πάγο» τα ονόματα των κατηγορουμένων αλλά και εμπλεκομένων σε ποδοσφαιρικά σκάνδαλα και πλέον η απώλεια το μοναδικού εν ενεργεία διεθνή διαιτητή σε υψηλο επίπεδο (σφυρίζει το Κλαμπ Μπρι - Λέστερ για το Τσάμπιονς Λιγκ) αφαιρεί ένα ακόμα σημαντικό όπλο από την φαρέτρα τους.

*sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn