Τον βλέπουν και στον ύπνο τους | AEK Fans Blog

Τον βλέπουν και στον ύπνο τους

Written By d pourn on Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2016 | 23:18

Τα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλάζουν. Και αλλάζουν δραστικά και ριζικά. Αυτό, το κατάλαβαν όλοι όσοι βρέθηκαν στη χθεσινή συνάντηση με τον Σταύρο Κοντονή αλλά και όσοι… πληροφορήθηκαν τα όσα ειπώθηκαν. Ας μην γελιόμαστε όμως. Για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο και πλέον το πρωτάθλημα να ξεκινά κανονικά, υπήρξε μία συγκεκριμένη παρουσία, που εξασφάλισε όλη αυτή την αλλαγή… πλεύσης και έφερε τις εξελίξεις.


Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, είναι αυτός που μπήκε μπροστά για να φτάσουμε στην κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου και χθες, ήταν το κεντρικό πρόσωπο της συνάντησης.

Ήταν εκείνος που πήρε τον λόγο και έδωσε τις κατευθύνσεις και πλέον έχει προκαλέσει μεγάλο… πονοκέφαλο, σε εκείνους που θίγονται και ξεβολεύονται.

Ο «Τίγρης» τους έχει κάνει να βλέπουν… εφιάλτες, ενώ πλέον έχει κάνει με την ηγετική παρουσία του, να σηκώσουν ανάστημα και οι υπόλοιποι. Που όλα αυτά τα χρόνια της παντοδυναμίας αρχικά του Κόκκαλη και στη συνέχεια του Μαρινάκη, δεν τολμούσαν να… κουνηθούν.

Μόνο ο Μελισσανίδης θα μπορούσε να το πετύχει αυτό και μόνο αυτός, είναι ικανός να φέρει αυτή την αλλαγή που έρχεται. Ή πιο σωστά, ήρθε. Γιατί από χθες, και ο πλέον αδαής και… καχύποπτος, έχει καταλάβει πως το ποδόσφαιρο που ήθελαν κάποιοι, έχει τελειώσει. Οριστικά.

*enwsi.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn