«Κακό ξεκίνημα, καλό τελείωμα» | AEK Fans Blog

«Κακό ξεκίνημα, καλό τελείωμα»

Written By geopu21 on Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2016 | 23:34

Ο Γιούρι Ζντοβτς «χτίζει» την ΑΕΚ από νέα βάση. Ο προπονητής της Βασίλισσας έχει σαν στόχο να φτιάξει μια ομάδα που θα είναι ικανή να ανταποκριθεί στα «θέλω» του σε άμυνα και επίθεση, ενώ όταν θα έρθουν τα κρίσιμα παιχνίδια θα βρίσκεται στο 100% των όσων επιθυμεί να δει σε Ελλάδα και Ευρώπη.


Κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας έγινε ένα ακόμα βήμα σχετικά με αυτά που επιθυμεί να δει στο γήπεδο. Το «ξανθό σκυλί», μάλιστα, έλεγε χαρακτηριστικά «κακό ξεκίνημα, καλό τελείωμα», αναγνωρίζοντας την προσπάθεια που έγινε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με την ομάδα από την Κύπρο. Μάλιστα, όχι μόνο δεν ήταν απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, αλλά στάθηκε τόσο στις απουσίες, όσο και στην ενέργεια που έβγαλαν οι παίκτες του για να αλλάξει η κατάσταση.
Παράλληλα, δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στο κομμάτι των βολών. Η Βασίλισσα αστόχησε σε 13 ελεύθερες βολές κόντρα στους Κύπριους, με τον Ζντοβτς να αναφέρει χαρακτηριστικά πως «είναι θέμα συγκέντρωσης».

Μάλιστα, ο προπονητής της ΑΕΚ είχε συνομιλία και με τον Μάκη Αγγελόπουλο, όπου μίλησαν τόσο για το φιλικό με την ομάδα της Λάρνακας, όσο και για τη συνέχεια των υποχρεώσεων της Βασίλισσας ,τόσο στα φιλικά, όσο και στα επίσημα παιχνίδια.

*enwsi.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn