Παραγγέλνουν νέες φανέλες στην ΑΕΚ! | AEK Fans Blog

Παραγγέλνουν νέες φανέλες στην ΑΕΚ!

Written By Juker on Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2016 | 14:03

Ο κόσμος της ΑΕΚ αδειάζει τη νέα φανέλα από τα ράφια και η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ προχωράει σε νέα παραγγελία για να ικανοποιηθεί η μεγάλη ζήτηση.


Ένας… εμπορικός χαμός επικρατεί με τη διάθεση της μαύρης φανέλας της ΑΕΚ. Πριν από μερικές μέρες οι άνθρωποι της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ προκειμένου να εξυπηρετηθεί καλύτερα ο κόσμος, ήρθαν σε συμφωνία με τα καταστήματα Intersport για να διατίθεται και από εκεί η φανέλα για να διευκολυνθεί η κατάσταση.

Η μεγάλη ζήτηση έφερε μια αναστάτωση και στα καταστήματα με αποτέλεσμα να εξαντλείται το υπάρχον υλικό και η ΑΕΚ να προχωράει σε νέα παραγγελία που υπό κανονικές συνθήκες θα πραγματοποιούνταν τον Οκτώβριο ή τον Νοέμβριο.

Στο μεταξύ αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα στο επόμενο 15ήμερο, η νέα φανέλα της Ένωσης θα είναι διαθέσιμη και στα καταστήματα της Κύπρου.

Πολλά χρόνια είχε να συμβεί κάτι παρόμοιο με τη φανέλα της ΑΕΚ. Πιθανότατα ένας λόγος στον οποίο οφείλεται όλος αυτός ο χαμός είναι πως η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ δεν έχει δημιουργήσει ακόμα μια μεγάλη μπουτίκ, ωστόσο σε κάθε περίπτωση η μαύρη φανέλα έκανε πολύ θετικό γκελ στον κόσμο και δημιούργησε εμπορικό κομφούζιο για τέτοιο θέμα περίπου δύο δεκαετίες μετά την τελευταία φορά.

*contra.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn