Άνοιξε την πόρτα της εξόδου ο Αραβίδης: «Όχι παιχνίδια πίσω από την πλάτη μου» | AEK Fans Blog

Άνοιξε την πόρτα της εξόδου ο Αραβίδης: «Όχι παιχνίδια πίσω από την πλάτη μου»

Written By d pourn on Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2016 | 21:38

Θέμα Αραβίδη στην ΑΕΚ! Με ένα ποστάρισμα όλο νόημα, ο Έλληνας επιθετικός φαίνεται να αφήνει αιχμές εναντίον του Τιμούρ Κετσπάγια και μοιάζει να προαναγγέλλει την αποχώρησή του από την «Ένωση».


«Φωτιά» με τον Χρήστο Αραβίδη φαίνεται να ανάβει στην ΑΕΚ. Με ένα αιχμηρό μήνυμά του στο Facebook, ο Έλληνας επιθετικός αφήνει υπονοούμενα χωρίς να κατονομάζει.

Δεδομένου ωστόσο ότι ο Τιμούρ Κετσπάγια τον κράτησε στον πάγκο και δεν τον πέρασε ούτε ως αλλαγή στη Βέροια -κι ενώ έχει φανεί ήδη ότι δεν τον υπολογίζει στα βασικά του πλάνα- η ανάρτηση του Αραβίδη μοιάζει να συνδέεται με τον προπονητή του.

Με το συμβόλαιό του, δε, να λήγει το επόμενο καλοκαίρι, είναι επίσης εύλογο το συμπέρασμα ότι προαναγγέλλει την αποχώρησή του από την ομάδα.

Αναλυτικά το ποστάρισμα του Αραβίδη στο Facebook αναφέρει

«Προτιμώ τα παιχνίδια που γίνονται μέσα στο γήπεδο. Όχι, αυτά που γίνονται πίσω από την πλάτη μου. Η πιο μεγάλη τέχνη ειναι: Να ξέρεις, να αποχωρείς την κατάλληλη στιγμή. Και συνήθως η έξοδος, βρίσκεται εκεί που ήταν η είσοδος. So much stronger that you think».*sport-fm.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn