Το «αγκάθι» στο παιχνίδι της ΑΕΚ | AEK Fans Blog

Το «αγκάθι» στο παιχνίδι της ΑΕΚ

Written By geopu21 on Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2016 | 22:06

Την συγκομιδή των έξι γκολ στα πρώτα δυο ματς πρωταθλήματος, δεν την λές και (διόλου) κακή. Άλλωστε βγάζει έναν μέσο όρο τρία γκολ στην επίθεση της ΑΕΚ ανά παιχνίδι. 


Όμως μια ματιά να ρίξει κανείς στις ευκαιρίες που έχουν χάσει οι «κιτρινόμαυροι» και στα δυο πρώτα ματς πρωταθλήματος, θα συμπεράνει πως ακόμα και αυτή εξαιρετική συγκομιδή, θα μπορούσε να είναι ακόμα καλύτερη.

Χαμένα τετ α τετ στο παιχνίδι με την Ξάνθη, χαμένα ακόμα πιο καθαρά τετ α τετ στο παιχνίδι με την Βέροια. «Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει ακόμα δυο ή τρια γκολ στο πρώτο ημίχρονο» έλεγε στην ανάπαυλα του ματς στο ΟΑΚΑ ο Τιμούρ Κετσπάγια. Και στην Βέροια λίγο έλλειψε να γκρεμίσει τον πάγκο από την αγανάκτηση του από τις καθαρές χαμένες ευκαιρίες.

Είναι «αγκάθι» στο παιχνίδι της ΑΕΚ, το γεγονός πως πετάει εύκολα στα σκουπίδια, κλασικές ευκαιρίες. Με τον Κετσπάγια να επιμένει να το επισημαίνει στους παίκτες του, με κάθε τρόπο.

Με φωνές κατά την διάρκεια του ματς, με παρατηρήσεις στην προπόνηση, με νουθεσίες στην ομιλία στα αποδυτήρια. «Πρέπει όταν έχουμε την ευκαιρία, να καθαρίζουμε το ματς» λέει και ξαναλέει ο Κετσπάγια, που ξέρει καλά πως όταν η ομάδα παίζει με την φωτιά, σε κάποιο παιχνίδι θα καεί. Ενώ θα έρθουν σίγουρα και ματς, που η ΑΕΚ θα κάνει πολύ λιγότερες ευκαιρίες. Και αν δεν τις εκμεταλλευτεί και τις πετάξει, δεν θα πάρει και τη νίκη.

*enwsi.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn