Πήγε να «τιναχτεί» στον αέρα το φιλικό με την Ανόρθωση… | AEK Fans Blog

Πήγε να «τιναχτεί» στον αέρα το φιλικό με την Ανόρθωση…

Written By Juker on Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2016 | 19:16

Σύμφωνα με δημοσίευμα Κυπριακής ιστοσελίδας, το φιλικό του Σαββάτου (03/09, 19:00) ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Ανόρθωση, λίγο έλειψε να «τιναχτεί» στον αέρα για χάρη του …διαιτητή.


Η ΚΟΠ όρισε τον Λεόντιο Τράττο να διαιτητεύσει το φιλικό αγώνα του Σαββάτου (03/09, 19:00), ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Ανόρθωση, στο γήπεδο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Ο ορισμός αυτός έκανε έξαλλο τον προπονητή της ΑΕΚ, Τιμούρ Κετσπάγια, γιατί όπως φαίνεται έχει προηγούμενα με τον συγκεκριμένο διαιτητή, απ’ την θητεία του στην Κύπρο.

Ο Γεωργιανός τεχνικός επέμενε να ζητηθεί να αλλάξει ο συγκεκριμένος και η ΑΕΚ κατέθεσε το αίτημα της, όπως αναφέρει το δημοσίευμα του «themasports.com», κάτι όμως που δεν μπορούσε να το ικανοποιήσει η Κυπριακή ομάδα, γιατί πολύ απλά η ΚΟΠ δεν ήταν διατεθειμένη να πράξει την αλλαγή του διαιτητή.

Κάπως έτσι, τα πράγματα έφτασαν στα όρια τους, όπου υπήρξε η πιθανότητα η Ένωση να μην ταξίδευε ΠΟΤΕ στην Κύπρο για το συγκεκριμένο φιλικό, κάτι τέτοιο όμως δεν θα γίνει, αφού όπως αναφέρει το δημοσίευμα «πρυτάνευσε η λογική και το φιλικό θα διεξαχθεί κανονικά!».

*aek1924.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn