Κούγιας: «Έστηνε παιχνίδια ο Πλατανιάς» | AEK Fans Blog

Κούγιας: «Έστηνε παιχνίδια ο Πλατανιάς»

Written By geopu21 on Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2016 | 14:53

Σφοδρή επίθεση στον Πλατανιά εξαπέλυσε ο Αλέξης Κούγιας. Με αφορμή τον «θερμό» διάλογο του με τον Μανώλη Μαθιουλάκη στο ΔΣ της Λίγκας, κατηγόρησε την ομάδα του ως διαπλεκόμενη. 


Τη δική του εκδοχή για τη λογομαχία στη διάρκεια του Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας έδωσε ο Αλέξης Κούγιας.

Με γραπτή του δήλωση, ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ σημειώνει ότι προκλήθηκε από τον πρόεδρο του Πλατανιά, Μανώλη Μαθιουλάκη και εξαπολύει σφοδρή επίθεση στην κρητική ΠΑΕ.

Σημειώνει, λοιπόν, ότι η συγκεκριμένη ομάδα έστηνε παιχνίδια και ότι «είναι δημιούργημα της διαπλοκής του ποδοσφαίρου» και κατά συνέπεια δεν θα έπρεπε να βρίσκεται καν στη Σούπερ Λίγκα.

Αναλυτικά η δήλωση Κούγια:

«Επειδή σε διάφορα sites κυρίως αλλά και άλλα ΜΜΕ παραπληροφορούν εντελώς για το τι συνέβη μεταξύ εμού, του κ. Πανόπουλου, του κ. Κωστούλα και του Μαθιουλάκη δηλώνω τα εξής: 

Την ώρα κατά την οποία ανέπτυσσα την άποψή μου ότι ο κ. Στράτος είναι ανεπαρκής να αναλάβει τη θέση του Προέδρου της Super League, γιατί είναι ένας υπάλληλος του Πανόπουλου, ιδιοκτήτη της Ξάνθης, πετάχτηκαν σαν να ήσαν συνεννοημένοι οι Κωστούλας και Μαθιουλάκης, συνεπικουρούμενοι από τον Πανόπουλο, για να μου ζητήσουν να ανακαλέσω το επίθετο ανεπαρκής. Οι Πανόπουλος και Κωστούλας με κόσμιο τρόπο αλλά ο Μαθιουλάκης με κραυγές που θύμιζαν απατημένη σύζυγο. 

Η αντίδρασή μου ήταν με κόσμιο τρόπο να παρακαλέσω τους Πανόπουλο και Κωστούλα να μη διακόπτουν αλλά στον Μαθιουλάκη με σκληρό τρόπο του είπα ότι κακώς με διακόπτει, ειδικά αυτός ο οποίος δεν έπρεπε να είναι εκεί ούτε η ομάδα του στη Super League, ότι είναι ένα μικρό χωριό της περιοχής των Χανίων και είναι δημιούργημα της διαπλοκής του ποδοσφαίρου που έστηναν τα παιχνίδια ιστορικών ομάδων όπως η Λάρισα, με αποτέλεσμα να τις οδηγήσουν στην καταστροφή κι έτσι ομάδες σαν τον Πλατανιά, που ανέβηκε στη Super League στήνοντας παιχνίδια της Παναχαϊκής με τους Αμπάρκιoλη, Κάμπαξη και Ιωαννίδη, οι οποίοι είναι κατηγορούμενοι στην εγκληματική οργάνωση, θα έπρεπε αν λειτουργούσε η Αθλητική Δικαιοσύνη σήμερα να μην υπάρχουν. Αυτός συνέχισε με ουρλιαχτά να βρίζει κι εκεί διεκόπη η συνεδρίαση. 

Όσων αφορά το τι συνέβη στο συμβούλιο δηλώνω κατηγορηματικά ότι όλα όσα δημοσιοποιήθηκαν προς τα έξω ήταν προτάσεις της ΑΕΛ οι οποίες υπερψηφίστηκαν».

*sport-fm.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn