Μάνταλος στους γιατρούς της ΑΕΚ: «Πείτε μου να ξέρω: Θα παίξω με τον Ολυμπιακό;»! | AEK Fans Blog

Μάνταλος στους γιατρούς της ΑΕΚ: «Πείτε μου να ξέρω: Θα παίξω με τον Ολυμπιακό;»!

Written By geopu21 on Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2016 | 23:13

Απαρηγόρητος ο αρχηγός με τον τραυματισμό του αναρωτιόταν: «Γιατί ξανά, γιατί τώρα»! Τι έλεγε και τι του είπαν από το ιατρικό επιτελείο.


Στα... κάγκελα είναι ο Πέτρος Μάνταλος με αφορμή τον τραυματισμό του. Δεν πιστεύει στην ατυχία του. Η στήλη μαθαίνει πως ακόμα και κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, αλλά και όταν έφτασε εκεί και αντίκρισε τον γιατρό της ομάδας, Άλκη Καλλιακμάνη, το μόνο που ρωτούσε ήταν: «Θα παίξω στο ντέρμπι;»!

Αυτή ήταν η αγωνία του, αυτός ο καημός του, αυτό το άγχος του. Αν θα είναι σε θέση να ενισχύσει την προσπάθεια της ΑΕΚ στο Φάληρο απέναντι στον Ολυμπιακό. Ένα παιχνίδι που δεν θέλει να χάσει ο αρχηγός.

Και είναι διπλό το «γιατί;» του Πετράν. Βλέπετε βρισκόταν και σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση... «Γιατί ξανά τραυματισμός» δηλαδή από τη μία και «γιατί τώρα που είμαι στα καλά μου», από την άλλη.

Τι του απαντούσαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ; Πως θα πρέπει να γίνει υπομονή λίγες ημέρες. Αλλά τον διαβεβαίωναν πως όλα είναι πιθανά. Δεν του το ξέκοβαν δηλαδή. Μάλλον το αντίθετο θα λέγαμε. Ότι τον ενθάρρυναν κιόλας και του επέτρεπαν να είναι αισιόδοξος.

*onsports.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn