«Να μην μιλάνε οι παραφυάδες της εγκληματικής οργάνωσης» | AEK Fans Blog

«Να μην μιλάνε οι παραφυάδες της εγκληματικής οργάνωσης»

Written By geopu21 on Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2016 | 21:26

Ο Βασίλης Βέργης αποκαλύπτει τρομερές ατάκες που ακούστηκαν στη σημερινή συνάντηση στο γραφείο του Σταύρου Κοντονή, από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, τον υφυπουργό Αθλητισμού αλλά και τον Αλέξη Κούγια.


«Ένα μεγάλο μπράβο. Είσαι γίγαντας υπουργός και θέλεις πραγματικά να φτιάξεις το ποδόσφαιρο»!

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του στο γραφείο του Σταύρου Κοντονή, ενώπιων όλων των παραγόντων των ΠΑΕ όταν ο υφυπουργός Αθλητισμού τους ενημέρωσε για την επιστολή Κουτσουκούμνη στην ΕΠΟ και τους ζήτησε να αποστείλουν με τη σειρά τους αίτημα στην Παγκόσμια Συνομοσπονδία να… επανέλθει στη χώρα μας και να λύσει οριστικά το μέγα πρόβλημα της διαιτησίας.

Λίγο νωρίτερα πάντως, απειλήθηκε «επεισόδιο» καθώς το «αφεντικό» της ΑΕΚ απευθυνόμενος στον εκπρόσωπο του Ατρομήτου Ευάγγελο Μπαταγιάννη (ο οποίος είχε αναρωτηθεί ποιος είναι ο θεσμικός ρόλος της παρουσίας του κ. Μελισσανίδη στη συνάντηση) είπε: «Να μην μιλάνε οι παραφυάδες της «Εγκληματικής Οργάνωσης»…».

Ο κ. Μπαταγιάννης διαμαρτυρήθηκε έντονα ότι ο κ. Μελισσανίδης «μας προσβάλλει» αλλά με την παρέμβαση του κ. Κοντονή τα πνεύματα ηρέμησαν.

Κοντονής: «Θείο δώρο η επιστολή Κουτσοκούμνη»

Από την πλευρά του ο Σταύρος Κοντονής, ανάμεσα στα άλλα χαρακτήρισε «θείο δώρο» την επιστολή του Κωστάκη Κουτσοκούμνη και απευθυνόμενος στους παράγοντες είπε ότι είναι η τελευταία μεγάλη ευκαιρία για να δοθεί πραγματική λύση στο τεράστιο πρόβλημα της διαιτησίας. Ο υφυπουργός Αθλητισμού ζήτησε από τους παράγοντες των ομάδων να συμβάλλουν σε αυτό στέλνοντας επιστολή-αίτημα στη ΦΙΦΑ ώστε στις αρχές της εβδομάδας να επιστρέψουν στην Αθήνα ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης με το κλιμάκιο της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας και της ΟΥΕΦΑ και να βάλουν τη σφραγίδα τους στις μεγάλες διαιτητικές αλλαγές.

Η συντριπτική πλειονότητα των ομάδων συμφώνησε κι έτσι θα προχωρήσουν στην επιστολή προς την ΦΙΦΑ και τον κ. Κουτσοκούμνη.

Κούγιας: «Οι… τραχανοπλαγιάδες της ΕΠΟ»

Μεγάλη αίσθηση προκάλεσε και μία ατάκα του Αλέξη Κούγια: «Δέκα τραχανοπλαγιάδες της ΕΠΟ καθορίζουν τη ζωή μας» είπε το αφεντικό της ΠΑΕ Λάρισα δείχνοντας ότι πλέον η πλειοψηφία των ΠΑΕ δεν αντέχει να καθορίζεται η μοίρα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου από τις… ορέξεις των (συγκεκριμένων) παραγόντων της ΕΠΟ.

*sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn