Η μεγάλη πρόκληση του Αραβίδη | AEK Fans Blog

Η μεγάλη πρόκληση του Αραβίδη

Written By geopu21 on Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2016 | 22:14

Το αν έκανε λάθος και πόσο μεγάλο ήταν, το ξέρει καλύτερα από τον καθένα ο ίδιος ο Χρήστος Αραβίδης. Φάνηκε από το πόσο έντονα φορτισμένος ήταν κατά την διάρκεια της κουβέντας του με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς αλλά και από το ύφος και το περιεχόμενο της δήλωσης του. 


Το πως έφτασε στο σημείο να κάνει το λάθος, ίσως πλέον να μην έχει και μεγάλη σημασία. Πιθανότατα η πίεση του πάγκου, για έναν παίκτη που έχει μάθει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης, αλλά και το άγχος του συμβολαίου που λήγει και του μέλλοντος, θόλωσαν κρίση και μυαλό. Ωστόσο αυτό που μετράει πλέον για τον «Άραβα», είναι η νέα πρόκληση που έχει μπροστά του.

Να αφήσει πίσω του όλο αυτό που έγινε, να το σβήσει και να πάρει πάλι το «όπλο» του για να βγει στην πρώτη γραμμή της μάχης μέσα στο γήπεδο.

Δεν θα είναι εύκολο, διότι χρειάζεται πλέον διπλή προσπάθεια. Και να προσπαθήσει να κερδίσει ξανά την θέση του στην ενδεκάδα, αλλά να διαλύσει κάθε σκιά που δημιούργησε όλη αυτή η ιστορία.

Όμως ο Αραβίδης ξέρει από δύσκολες μάχες. Και ειδικά αυτή, είναι αποφασισμένος να την κερδίσει. Άλλωστε είναι ίσως αυτή, που θα κρίνει και το μέλλον του στην ΑΕΚ.

*enwsi.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn