Έκλεισε ο φάκελος, ξεκολλάει η «Αγιά-Σοφιά»! | AEK Fans Blog

Έκλεισε ο φάκελος, ξεκολλάει η «Αγιά-Σοφιά»!

Written By Juker on Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016 | 22:42

Ευχάριστα μαντάτα έπειτα από καιρό στο θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ. Με την κατάθεση της υψομετρικής μελέτης, ο φάκελος της «Αγιά-Σοφιάς» έκλεισε και μέσα στον Οκτώβρη αναμένεται η οριστική έγκριση. 


Κάθε είδηση για το γήπεδο της ΑΕΚ -και πιο συγκεκριμένα αυτές που αφορούν την καταγραφή των γραφειοκρατικών διαδικασιών- αντιμετωπίζεται με επιφύλαξη πλέον από τους φίλους της.

Έστω και καθυστερημένα όμως (χωρίς ευθύνη της «Ένωσης») το θέμα της «Αγιά-Σοφιάς» δείχνει να μπαίνει στην τελική του ευθεία.

Όπως γράφει η «Ώρα των σπορ», το ζήτημα της υψομετρικής μελέτης -η οποία απουσίαζε από τον φάκελο, με αποτέλεσμα να κρίνεται ελλιπής από τη Διεύθυνση Οικοδομικών και Κτιριοδομικών Κανονισμών- διευθετήθηκε. Κι αυτό διότι κατατέθηκε στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας και πλέον ο φάκελος έκλεισε.

Αφού λοιπόν η εξέταση του φέρεται να έχει ήδη ξεκινήσει από το Υπουργείο, υπάρχει η αισιοδοξία πως ο Οκτώβρης θα είναι ο μήνας που θα δοθεί η πολυπόθητη έγκριση και θα αρχίσει και επισήμως η αντίστροφη μέτρηση για την οικοδομική άδεια και την έναρξη των έργων.

*sport-fm.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn