Συνοδηγός ο Παντελίδης στο μοιραίο ατύχημα! | AEK Fans Blog

Συνοδηγός ο Παντελίδης στο μοιραίο ατύχημα!

Written By geopu21 on Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016 | 22:24

Νέα εξέλιξη στην υπόθεση του θανάτου του Παντελή Παντελίδη, και ίσως η πιο σημαντική, καθώς το νέο πόρισμα της εξέτασης του DNA που βρέθηκε στο μοιραίο τζιπ, δείχνει τον διάσημο τραγουδιστή να βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού!


Όπως αναφέρει το περιοδικό «Yeah!», η οικογένεια Παντελίδη φαίνεται πως δικαιώνεται από τις νέες εξελίξεις, καθώς από την πρώτη στιγμή υποστήριζαν ότι δεν βρισκόταν ο Παντελής στη θέση του οδηγού.

Αυτό, βέβαια, το έδειχναν και οι τοξικολογικές εξετάσεις, που έδειχναν τεράστιες ποσότητες αλκοόλ στο αίμα του, κάτι που καθιστούσε αδύνατη την οδήγηση, ενώ όπως τόνιζαν οι δικοί του, πάντοτε ο Παντελής έδινε το αμάξι του σε άλλον αν είχε πιει παραπάνω.

Αξίζει να τονίσουμε, ότι στη θέση του συνοδηγού δεν βρέθηκε το DNA ούτε της Φρόσως, ούτε της Μίνας. Το DNA της πρώτης βρέθηκε στην κολώνα του οδηγού, ενώ η δεύτερη βρέθηκε από την Αστυνομία στα πίσω καθίσματα σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Μετά το πόρισμα, λοιπόν, που δείχνει τον Παντελή Παντελίδη στη θέση του συνοδηγού, οι εξελίξεις αναμένονται ραγδέες, με τις δύο κοπέλες, την Φρόσω Κυριακού και την Μίνα Αρναούτη, να καλούνται να αποδείξουν τα όσα υποστήριζαν το προηγούμενο διάστημα...

*sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn