Πάμπλουτος ο Μανωλάς από το (νέο) χρυσό συμβόλαιο της Ρόμα! | AEK Fans Blog

Πάμπλουτος ο Μανωλάς από το (νέο) χρυσό συμβόλαιο της Ρόμα!

Written By Juker on Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2016 | 22:58

Η Ρόμα έχει καταθέσει απίστευτη οικονομικά πρόταση για νέο συμβόλαιο στον Κώστα Μανωλά που όλα δείχνουν ότι θα σπάσει το ρεκόρ των υψηλότερων απολαβών για Έλληνα ποδοσφαιριστή!


Έτοιμος να σπάσει το άτυπο ρεκόρ με τις υψηλότερες ετήσιες απολαβές για Έλληνα ποδοσφαιριστή είναι ο Κώστας Μανωλάς, σε περίπτωση που αποδεχθεί τους όρους του νέου συμβολαίου που του έχει προτείνει η Ρόμα!

Όπως έγραψε η ιταλική εφημερίδα «Il Tempo» ο ατζέντης του Έλληνα αμυντικού, Γιάννης Ευαγγελόπουλος συναντήθηκε στην Τριγκόρια με τον Βάλτερ Σαμπατίνι που του πρότεινε (σχεδόν) τριπλασιασμό απολαβών από το 1,8 εκατομμύριο ευρώ ετησίως στα 4,5!

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το SDNA, το θέμα ανανέωσης συμβολαίου του Κώστα Μανωλά «τρέχει» εδώ και 2,5 μήνες με συνεχείς ανατροπές και μπόλικο παρασκήνιο. Αυτή τη φορά όμως, όλα δείχνουν ότι οδεύουμε προς οριστική συμφωνία.

Η Ρόμα προσφέρει στον Έλληνα αμυντικό ετήσιες απολαβές όμοιες με αυτές του Ράτζα Ναϊνγκολάν (κάτι που εξ’ αρχής είχε ζητηθεί), ενώ η χρονική διάρκεια του συμβολαίου που έχει προταθεί είναι στα 4 χρόνια.

Οι δύο πλευρές δεν έχουν συζητήσει κάποια ρήτρα αποδέσμευσης κι αυτό γιατί η πωλητική αξία του Μανωλά εκτινάσσεται χρόνο με τον χρόνο, κάτι που μπορεί να φέρει του χρόνου μία ακόμα πιο εξωπραγματική πρόταση από πλούσια κλαμπ τις Ευρώπης σε σχέση με το φετινό ταβάνι που ήταν τα 39 εκατομμύρια ευρώ που πρόσφερε η Άρσεναλ, πριν κλείσει τον Σκόντραν Μουστάφι από την Βαλένθια.

Ανάμεσα στις δύο πλευρές φαίνεται ότι υπάρχει καταρχήν συμφωνία και όπως προκύπτει από ανθρώπους της Ρόμα, υπάρχει αισιοδοξία ότι θα έχουμε πολύ σύντομα υπογραφές και επίσημες ανακοινώσεις, σε μία ιστορική από κάθε άποψη συμφωνία για τον Έλληνα αμυντικό.

*sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn