Παρασκήνιο: Τι «παίζεται» με τον Τάσο Σιδηρόπουλο | AEK Fans Blog

Παρασκήνιο: Τι «παίζεται» με τον Τάσο Σιδηρόπουλο

Written By Juker on Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2016 | 23:06

Αίσθηση προκάλεσε η παραμονή του Τάσου Σιδηρόπουλου εκτός ορισμών για δεύτερη διαδοχική φορά. 


Την προηγούμενη εβδομάδα ο κατά τεκμήριο καλύτερος Έλληνας ρέφερι εμφανίστηκε να είχε δηλώσει κώλυμα λόγω συμμετοχής του σε σεμινάριο διαιτησίας της UEFA.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σιδηρόπουλος αναχώρησε για το εξωτερικό την περασμένη Δευτέρα. Οπότε, θα μπορούσε να οριστεί σε αγώνα του προηγούμενου Σαββατοκύριακου (αν δεν είχε ζητήσει εξαίρεση)...

Ωστόσο, ακόμα κι αν υπήρχε κώλυμα για την περασμένη αγωνιστική, το ερώτημα είναι γιατί δεν παίζει ούτε αυτήν την εβδομάδα.

Σύμφωνα με κύκλους της Επιτροπής Ορισμών, ο Σιδηρόπουλος απουσιάζει αυτήν την εβδομάδα στο εξωτερικό και κατά συνέπεια, πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δεν θα μπορούσε να οριστεί στα ματς της προσεχούς αγωνιστικής.

Οι πληροφορίες όμως λένε ότι ο διεθνής ρέφερι επιστρέφει απόψε ή αύριο στην Ελλάδα. Οπότε, αν δεν έχει δηλώσει κώλυμα -και- για αυτήν την αγωνιστική, θα μπορούσε να οριστεί σε ένα ματς της Κυριακής...

Υπάρχουν πάντως και κάποιοι που επιμένουν ότι η απουσία του Σιδηρόπουλου από τα γήπεδα για δεύτερη σερί αγωνιστική αποτελεί πιθανότατα σιωπηρή τιμωρία έπειτα από τη σκανδαλώδη έκθεση παραπομπής που φέρεται να συνέταξε ο παρατηρητής Γιανναδάκης για το ματς Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός.

Υπενθυμίζουμε ότι, σύμφωνα με τις μαρτυρίες που κατατέθηκαν δημοσίως από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Δωδεκανήσου Π. Διακοφώτη και τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΣ Λασιθίου Λ. Μάρη, ο συγκεκριμένος παρατηρητής επαινούσε τον Σιδηρόπουλο αμέσως μετά το επίμαχο ματς και τον είχε συγχαρεί για τη διαιτησία του! Και λίγο αργότερα, εισηγήθηκε την τιμωρία του...

Το μείζον ζήτημα είναι ότι η έκθεση Γιανναδάκη παραμένει... κρυφή και κρατιέται σαν επτασφράγιστο μυστικό στα γραφεία της ΚΕΔ. Για την ακρίβεια, μόνο οι Νταμπώσης, Σωμαρακάκης και Γκρούτσης είναι σε θέση να τη γνωρίζουν! Κάπου εδώ βεβαίως προκύπτει και το ερώτημα γιατί παραμένουν στο κάδρο οι Νταμπώσης και Σωμαρακάκης τη στιγμή που υφίσταται το «ισπανικό μοντέλο» το οποίο -σύμφωνα με τις πρόσφατες δηλώσεις του Κύρο Βασάρα- επέβαλαν πρακτικά η FIFA και η UEFA προκειμένου να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, o Σιδηρόπουλος δεν μπορεί παρά να είναι ο Νο1 υποψήφιος για να σφυρίξει το επικείμενο ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ, αφού θεωρείται ο πλέον αξιόπιστος διαιτητής της κατηγορίας.

*sport-fm.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn