Ξεκινάει το πρωτάθλημα! | AEK Fans Blog

Ξεκινάει το πρωτάθλημα!

Written By geopu21 on Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2016 | 19:11

Φως στο τούνελ… Ο πρόεδρος του Πανιωνίου, Χρήστος Δάρας, κατά την αποχώρησή του από τη συνάντηση της Λίγκας με τον Κοντονή, αποκάλυψε τη δέσμευση όλων ότι θα δούμε μπάλα στις 10 Σεπτεμβρίου! 


Ολοκληρώθηκε γύρω στις 18:30 η συνάντηση των ομάδων της Σούπερ Λίγκας με τον Σταύρο Κοντονή και αυτό που προκύπτει είναι… φως στο τούνελ!

Κατά την αποχώρησή του από το υπουργείο, πρώτος ο πρόεδρος του Πανιωνίου, Χρήστος Δάρας, αποκάλυψε τη δέσμευση ΟΛΩΝ των πλευρών να κάνουν ό,τι είναι απαραίτητο, προκειμένου να ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις 10 Σεπτεμβρίου, το άλλο Σάββατο δηλαδή. Όπως, μάλιστα, αποφασίστηκε, η Σούπερ Λίγκα θα ξεκινήσει κανονικά, με τη διεξαγωγή της 1ης αγωνιστικής, ενώ, παράλληλα, δόθηκε και άτυπη παράταση για τις εγγυητικές.

Όπως μετέδωσε λίγο αργότερα επιβεβαιώνοντας απόλυτα το χθεσινό ρεπορτάζ του sport-fm.gr, οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας θα ζητήσουν να έρθει ΞΑΝΑ η αντιπροσωπεία της FIFA στην Ελλάδα, προκειμένου να γίνει η περιβόητη συνάντηση και να δοθεί οριστικά λύση στο θέμα της διαιτησίας, για να… κυλήσει, επιτέλους, η μπάλα στο χορτάρι!

Η παγκόσμια ομοσπονδία, θυμίζουμε, εμφανίζεται έτοιμη να βρεθεί εκ νέου στη χώρα μας, παρά το «φιάσκο» της περασμένης Τρίτης…

*sport-fm.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn