ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Η ΕΠΟ έχει μετατρέψει το ποδόσφαιρο σε οίκο ανοχής» | AEK Fans Blog

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Η ΕΠΟ έχει μετατρέψει το ποδόσφαιρο σε οίκο ανοχής»

Written By Juker on Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016 | 23:24

Σκληρή θέση, που-παραδόξως-ταυτίζεται με εκείνες των Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ από την ΠΑΕ Ολυμπιακός για την ΕΠΟ και τη διαιτησία. «Έχει μετατρέψει το ποδόσφαιρο σε οίκο ανοχής», αναφέρει. 


Αυτό λίγοι το περίμεναν… Ο Ολυμπιακός με επίσημη θέση βάλει κατά της ΕΠΟ και της διαιτησίας τονίζοντας πως η ανικανότητα της ομοσπονδίας έχει κάνει οίκο ανοχής το ποδόσφαιρο. Παράλληλα οι «ερυθρόλευκοι» κατακεραυνώνουν τους Κύρο Βασάρα, Ντέπυ Κοξένογλου και Θωμά Μητρόπουλο και καταλήγουν αναφέροντας πως πρέπει όλοι να εξαφανιστούν για να ξεβρωμίσει ο τόπος και να αρχίσει νέα μέρα για το ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά η θέση του Ολυμπιακού: «Η ΕΠΟ έχει την απόλυτη ευθύνη για το χάος στο ποδόσφαιρο και για τους κωμικοτραγικούς ορισμούς διαιτητών από το τρίο Βασάρα, Ντέπυς Κοξένογλου, Θωμά Μητρόπουλο και των κολαούζων τους. Η ανικανότητα της ομοσπονδίας έχει ξεπεράσει τα όρια του γελοίου και έχει μετατρέψει το ποδόσφαιρο σε οίκο ανοχής. Ας εξαφανιστούν όλοι τους, να ξεβρωμίσει ο τόπος και να πάμε σε μια νέα μέρα για το ποδόσφαιρο».

*sport-fm.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn