Μελισσανίδης για Μαρινάκη: «Δεν χτυπάω κάποιον όταν είναι κάτω...» | AEK Fans Blog

Μελισσανίδης για Μαρινάκη: «Δεν χτυπάω κάποιον όταν είναι κάτω...»

Written By geopu21 on Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2016 | 22:33

Οι δικαστικές περιπέτειες του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι λογικό να αποτελουν το… “talk of the town” των τελευταίων ημερών, μετά και την εισήγηση-βόμβα του εισαγγελέα Εφετών Αθηνών, Σταμάτη Δασκαλόπουλου, ο οποίος όχι μόνο προτείνει την παραπομπή -μεταξύ άλλων- και του προέδρου του Ολυμπιακού σε δίκη, αλλά και την προφυλάκισή του!


Η υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης εξάλλου φαίνεται να μπαίνει πλέον στην τελική της ευθεία παρ’ ό,τι βέβαια θα χρειαστεί ένα εύλογο διάστημα μέχρι να εκδοθεί το βούλευμα από το Συμβούλιο Εφετών. Εκείνο εξάλλου είναι κι αυτό που θα αποφασίσει οριστικά -εφόσον το βούλευμα καταστεί αμετάκλητο- για το ποιοι από τους 35 κατηγορούμενους θα καθίσουν στο… σκαμνί και ποιοι θα αποφύγουν τη δίκη (ένας έχει ήδη απαλλαχτεί λόγω θανάτου) μιας και η πρόταση κάνει λόγο για απαλλαγή έξι ατόμων.

Το μέγα ζήτημα βέβαια που προκύπτει τη δεδομένη στιγμή αφορά στην πρόταση του κ.Δασκαλόπουλου για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, που ως γνωστόν βαρύνεται με τέσσερα κακουργήματα και για τον οποίο ζητάει την προφυλάκισή του, καθώς θεωρεί ότι παραβίασε τον περιοριστικό όρο της ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο.

Μία εισήγηση φυσικά που εφόσον γίνει αποδεκτή -εννοείται ότι δεν μπορούμε να προδικάσουμε το παραμικρό- από το Συμβούλιο Εφετών, θα φέρει… σεισμό δεκάδων ρίχτερ στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς το “τσουνάμι” δύσκολα δεν θα παρασύρει και τον ίδιο τον Ολυμπιακό.
Το SDNA επικοινώνησε με τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη και του ζήτησε μία τοποθέτηση σχετικά με όλες τις καταιγιστικές -δικαστικές- εξελίξεις των τελευταίων ημερών σε ό,τι αφορά τον Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον ίδιο αρκείται σε μία λακωνική -πλην όμως γεμάτη νόημα- ατάκα για τον ισχυρό άνδρα της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα ο κ.Μελισσανίδης αρνήθηκε να τοποθετηθεί εκτενώς για το θέμα, παρά μόνο αρκέστηκε να σχολιάσει: «Δεν χτυπάω κάποιον όταν είναι κάτω…».

*sdna.gr


Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn